«Είμαι κλεισμένος σε γηροκομείο και...» - Συγκλονίζει ο αδερφός του Ψάλτη για την ξαφνική εκταφή του

Δε μπορεί να αντιδράσει...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Είμαι κλεισμένος σε γηροκομείο και...» - Συγκλονίζει ο αδερφός του Ψάλτη για την ξαφνική εκταφή του

Η είδηση για την εκταφή του αείμνηστου και πολύ αγαπημένου στο κοινό ηθοποιού, Στάθη Ψάλτη έχει προκαλέσει μεγάλη θλίψη, μιας και αυτή έγινε ξαφνικά, χωρίς προειδοποίηση των οικείων του. Η οικογένεια του παραμένει επίσης συγκλονισμένη, με πρώτη να βρίσκεται σε δύσκολη θέση την κόρη του.

Την Τετάρτη 18/5 το Super Κατερίνα φρόντισε να επικοινωνήσει με τον αδερφό του, τον Γιάννη Ρώτα και να μάθει την δική του πλευρά, σχετικά με τον όλο σάλο, που έχει προκαλέσει η εκταφή. Μέσα από το γηροκομείο στο οποίο μένει δήλωσε πως παρακολουθεί τις εξελίξεις φανερά συγκλονισμένος, καθώς από εκεί που βρίσκεται δε μπόρεσε να αντιδράσει.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Ρώτα για την εκταφή του Στάθη Ψάλτη

«Δεν είχα ιδέα για την εκταφή του αδερφού μου. Η ανιψιά μου, Μαρία είναι χάλια… Να είμαι κλεισμένος σε γηροκομείο και να μην μπορώ να κάνω τίποτα, καταστενοχωρήθηκα».

Η απάντηση του Δήμαρχου Ζωγράφου για την εκταφή του Στάθη Ψάλτη

Στην εκπομπή Happy Day μίλησε το πρωί της Τετάρτης (18/5) ο Δήμαρχος Ζωγράφου, ο οποίος εξήγησε τι συμβαίνει με την εκταφή του Στάθη Ψάλτη, ξεκαθαρίζοντας πως κανένας από την οικογένεια του ηθοποιού δεν ασχολήθηκε με τις εκκρεμότητες που υπήρχαν.

«Ο Στάθης Ψάλτης ενταφιάστηκε στου Ζωγράφου στις 24/4/17, παρήλθε η ημερομηνία της ταφής στις 24/4/2 και παρέμεινε ως τις 16/5/22 χωρίς να εμφανιστεί κανένα ενδιαφέρον από την οικογένειά του για την εκταφή. Την προβλεπόμενη διαδικασία την ξέρουν αλλά τα οικονομικά δεν ήταν τακτοποιημένα», είπε μεταξύ άλλων.