Ανείπωτος θρήνος - Πέθανε η Chethana Raj στα 21 της χρόνια

Ο τραγικός λόγος θανάτου

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ανείπωτος θρήνος - Πέθανε η Chethana Raj στα 21 της χρόνια

Μια τραγική είδηση έγινε γνωστή στα διεθνή media, λίγες ημέρες μετά τον θρήνο για ηθοποιό του hollywood και αυτή τη αφορά στο θάνατο της Chethana Rej, της ηθοποιού που έχει παίξει σε πολλά σίριαλ της ινδικής τηλεόρασης. Η νεαρή είχε αποφασίσει να υποβληθεί σε μια αισθητική επέμβαση, με σκοπό να αφαιρέσει λίπος από σημεία του σώματος της.

Η εξέλιξη του χειρουργείου δεν ήταν η επιθυμητή καθώς συσσωρεύτηκε υγρό στους πνεύμονές της. Λίγο αργότερα, δυστυχώς άφησε την τελευταία της πνοή από καρδιακή ανακοπή, αφού μεταφέρθηκε σε άλλη κλινική, όπου οι γιατροί δεν κατάφεραν να την επαναφέρουν με ΚΑΡΠΑ.

Πέθανε η Chethana Raj από αποτυχημένο χειρουργείο

Chethana Rej

Η άγνοια των γονιών της για την επέμβαση

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Chethana δεν είχε ενημερώσει τους γονείς της για την επέμβαση και πήγε στο κέντρο αισθητικής με τις φίλες της. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Kaade, αλλά πέθανε στις 6.45μμ μετά από καρδιακή ανακοπή, παρά το γεγονός ότι οι γιατροί των επειγόντων προσπαθούσαν να την επαναφέρουν για 45 λεπτά.

Οι γονείς της Chethana καταγγέλλουν τώρα αμέλεια εκ μέρους των χειρουργών, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι πραγματοποίησαν την επέμβαση χωρίς τον κατάλληλο εξοπλισμό.