«Όλα τα καλά μου έφερε, μέχρι και την...» -Συγκινεί η Πέγκυ Ζήνα για τον Δημήτρη Μητροπάνο

Μιλά «Ανοιχτά» για όλα!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Όλα τα καλά μου έφερε, μέχρι και την...» -Συγκινεί η Πέγκυ Ζήνα για τον Δημήτρη Μητροπάνο

Την Πέμπτη 19/5 η Αννίτα Πάνια στο πλατό της εκπομπής της Ανοιχτά, πρόκειται να υποδεχτεί μία εκ των αγαπημένων τραγουδιστριών, την Πέγκυ Ζήνα! Η γνωστή ερμηνεύτρια θα δώσει μια αποκαλυπτική και αρκετά εξομολογητική συνέντευξη για τα παιδιά τη χρόνια, την καριέρα της (δείτε τι είχε αναφέρει για τη συμμετοχή της στη Eurovision), αλλά και για τη γνωριμία σταθμό στη ζωή της, αυτήν με τον Δημήτρη Μητροπάνο.

Συγκινεί η Πέγκυ Ζήνα

Η Πέγκυ Ζήνα περιγράφει τα παιδικά της χρόνια δίπλα στη μητέρα της, τη γνωστή τραγουδίστρια Στέλλα Χρυσικοπούλου, μιλά για τη λατρεία που είχε μικρή για το χορό και την υποκριτική, μιλάει για την απώλεια του πατέρα της στα δεκαπέντε της χρόνια, αλλά και για τη μεγάλη της απόφαση να ασχοληθεί ενεργά με το τραγούδι.

«Η πρώτη επαφή μου με τον Δημήτρη Μητροπάνο ήταν σε ένα στούντιο ηχογράφησης. Τελείωσα εγώ, μπήκε εκείνος μέσα. Μια πολύ θερμή χειραψία σημαίνει πολλά για μένα, ένιωσα δέος. Στα 34 μου είπα θα σταματήσω να δουλεύω νύχτα για να κάνω ένα παιδί, τότε χτύπησε το τηλέφωνο και ήταν η Βένια Μητροπάνου να συνεργαστούμε. Όλα τα καλά μου έφερε στη ζωή ο Μητροπάνος, μέχρι και την κόρη μου που τελικά ήρθε όταν δουλεύαμε».

«Δε μου άρεσε καθόλου! Ήρθα σε πολύ δύσκολη θέση»

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησε η Πέγκυ Ζήνα κατά την διάρκεια μιας βραδινής εξόδου της. Η γνωστή τραγουδίστρια συγκεκριμένα βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίστηκε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου.

Η ίδια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην εμπειρία που είχε ως μέλος κριτικής επιτροπής σε talent show αποκαλύπτοντας πως είναι κάτι που σίγουρα δε θα ξαναέκανε.

«Τη δοκίμασα την κριτική επιτροπή. Ήταν μια εμπειρία, τελείωσε νομίζω για μένα. Δε θέλω να το ξανακάνω. Δε μου άρεσε καθόλου. Ήρθα σε πολύ δύσκολη θέση. Το πήρα πολύ βαριά όλο αυτό. Κακώς το πήρα βαριά γιατί είναι ένα παιχνίδι που τελειώνει σε τρεις μήνες. Πιο πολύ στεναχωριόμουν που αυτοί που απέρριπτα ήταν εκείνοι που δεν είχαν τηλεοπτικό ενδιαφέρον» είπε χαρακτηριστικά η Πέγκυ Ζήνα, η οποία υπήρξε εξίσου πρόσφατα αφοπλιστική και για μερικές συνεργασίες της.