Οι πρώτες δηλώσεις του Ηλία Βρεττού για τα δημοσιεύματα του γάμου του

«Μια τέτοια υγιής και σοβαρή σχέση...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Οι πρώτες δηλώσεις του Ηλία Βρεττού για τα δημοσιεύματα του γάμου του

Τελευταία το όνομα του Ηλία Βρεττού ακούγεται πολύ έντονα και αυτή τη φορά τα δημοσιεύματα δεν αφορούν τα επαγγελματικά του αλλά την προσωπική του ζωή. Ο τραγουδιστής είναι γνωστός πως τα τελευταία χρόνια είναι σε σχέση με τον αγαπημένη του, Αναστασία Δεληγιάννη και οι φήμες τους ήθελαν να ανεβαίνουν σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο ίδιος έκανε τις πρώτες δηλώσεις περί του θέματος καθώς μέσα από την εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα την Τετάρτη 18/5 τον είδαμε να ακυρώνει εν μέρει τα όσα λέγονται. Πιο αναλυτικά, τόνισε πως όντως είναι πολύ ευτυχισμένος με το κορίτσι του, ωστόσο δεν έχουν επισημοποιήσει ακόμα τον γάμο. Φυσικά και το σκέφτονται, ωστόσο είναι λίγο άβολο για εκείνον να το συζητούν, πριν καλά καλά το ανακοινώσει ο ίδιος.

Οι πρώτες δηλώσεις του Ηλία Βρεττού για το γάμο που ετοιμάζει

«Στην πίστη μου στον Θεό βρίσκω δύναμη, ελπίδα, αισιοδοξία και τον εαυτό μου. Ένα πολύ σοβαρό ατύχημα στη ζωή ενός ανθρώπου οπωσδήποτε είναι ένα πολύ μεγάλο ταρακούνημα που σε κάνει να τα βλέπεις όλα διαφορετικά. Είμαι σε θέση να βλέπω πιο καθαρά.

Ήταν σαν να είναι θολό το τζάμι και τώρα να ξεθόλωσε. Έχω κάνει αρκετά τατουάζ για να καλύψω τις τομές μου μετά το ατύχημα. Έχω γεμίσει τατουάζ. Δεν θα έρθει ποτέ 100% η αποκατάσταση. Εκτός από έρωτα έχω βρει υγεία και μια σχέση που με γεμίζει και με στηρίζει στις επιλογές μου, στη δουλειά μου και με βοηθάει να γίνομαι καλύτερος. Νομίζω ότι αυτό είναι το πιο σημαντικό που έχουμε καταφέρει με την Αναστασία.

Μια τέτοια υγιής και σοβαρή σχέση οπωσδήποτε σε κάνει να σκέφτεσαι πιο σοβαρά τα πράγματα, απλά πολύ ειλικρινά θέλω να σου πω ότι έχω βρεθεί στην άβολη θέση τον τελευταίο καιρό να έχουν βγει κάποια δημοσιεύματα περί γάμου, πριν ακόμη να έχουμε πάρει εμείς τις αποφάσεις. Υπάρχουν σκέψεις αλλά όταν κάτι δεν έχει κανονιστεί και δεν είναι σίγουρο, δεν μπορώ να βγω να πω ξαφνικά ότι ισχύει ή ότι παντρεύομαι.

Όσον αφορά στο ενδεχόμενο να γίνει μπαμπάς, ο τραγουδιστής απάντησε: «Έχω σκεφτεί τον εαυτό μου ως πατέρα. Κλείνω τα 39 τον Σεπτέμβριο, δεν είμαι πια μικρό παιδάκι. Όσο πιο πολύ μεγαλώνω, τόσο περισσότερο πιο πολύ μου βγαίνει η ανάγκη και η επιθυμία της πατρότητας».

Στιγμές ευτυχίας για τον Βρεττό και την Αναστασία Δεληγιάννη

Ο Ηλίας Βρεττός και η αγαπημένη του σύντροφος, Αναστασία Δεληγιάννη βιώνουν την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους. Το αγαπημένο ζευγάρι είναι μαζί εδώ και σχεδόν 3 χρόνια και η σχέση τους φαίνεται πως πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

Ο τραγουδιστής και η σύντροφός του, αποφάσισαν να απολαύσουν τις μέρες πριν από τις γιορτές και έτσι πραγματοποίησαν ένα υπέροχο ταξίδι στην Ελβετία.

Και οι δύο μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram αρκετές φωτογραφίες από το ταξίδι τους, ενώ οι φήμες τους θέλουν να ετοιμάζονται να γίνουν γονείς για πρώτη φορά.