Πήγε να τον βρει μόνη της - Ρέμος και Μπόσνιακ τα δύο τους σε σπάνιες τρυφερές στιγμές

Που τους απαθανάτισε ο φακός;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Πήγε να τον βρει μόνη της - Ρέμος και Μπόσνιακ τα δύο τους σε σπάνιες τρυφερές στιγμές

Για τον αγαπημένο τραγουδιστή Αντώνη Ρέμμο είναι γεγονός, πως τα επαγγελματικά του πάνε πάρα πολύ καλά με αποτέλεσμα να είναι προσηλωμένος εκεί και να μην έχει πολύ ελεύθερο χρόνο για εκείνον και την οικογένεια του. Οι γυναίκες της ζωής του, η κόρη και η σύζυγος του σε κάθε περίπτωση τον καταλαβαίνουν και περιμένουν αυτές τις λίγες στιγμές, που ξεκλέβει για εκείνες.

Οι προσωπικές στιγμές του ζευγαριού είναι ακόμα λιγότερες και η πρόσφατη φωτογραφία που κυκλοφόρησε από την Τρίτη 17/5 μας δείχνει πόσο ταιριαστοί είναι. Μετά την σπάνια ερωτική εξομολόγηση του μοντέλου για τα μάτια του τραγουδιστή, τους βλέπουμε να πίνουν ξέγνοιαστα τον καφέ τους στη Γλυφάδα.

Η Υβόννη Μπόσνιακ και ο Αντώνης Ρέμος για καφέ στη Γλυφάδα

Ρέμος - Μπόσνιακ

Ο Ρέμος αφιερώνει το νέο του τραγούδι στην...

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» παραχώρησε ο Αντώνης Ρέμος, σχολιάζοντας τόσο θέματα επικαιρότητας όσο και για την καριέρα - οικογένεια του.

Ο τραγουδιστής των μεγάλων επιτυχιών μεταξύ άλλων έκανε αναφορά στο αείμνηστο Αντώνη Βαρδή, για την τεράστια επιτυχία που του χάρισε το τραγούδι «Έτσι Ξαφνικά», θέλοντας με τον τρόπο αυτό να δείξει, ότι του χρωστάει. Η επιτυχία, αργά η γρήγορα θα ερχόταν για τον Αντώνη Ρέμο, καθώς διαθέτει το χάρισμα και αυτό φαίνεται εκ των υστέρων, από την απήχηση στον κόσμο και τα μαγαζιά, που γεμίζει ο τραγουδιστής (Δείτε γιατι αναβάλλει τις εμφανίσεις του μετά την άρση των μέτρων).

Σε άλλα νέα, ετοιμάζει νέο τραγούδι, το οποίο θα είναι εξαιρετικά αφιερωμένο....στην κόρη του Ελένη!

«Στις 14 Φεβρουαρίου έχει γενέθλια η κόρη μου η Ελένη και της αφιερώνω το νέο μου τραγούδι “Όλα για Σένα”. Η τύχη είναι τυχερή, η επιτυχία ποτέ τυχαία. Πίσω από την τύχη κρύβεται πολλή δουλειά. Το “Έτσι Ξαφνικά” και ο Αντώνης Βαρδής αποτέλεσαν σταθμό στην καριέρα μου. Το μόνο που έχω μάθει είναι να είμαι τίμιος με όσους με αγαπάνε»

«Τα social media είναι ένας εικονικός κόσμος. Η ζωή είναι έξω. Να είναι τίμιοι και δίκαιοι στη ζωή έξω και όχι αρεστοί στα social».

«Ας είναι η τελευταία φορά που είμαστε μπροστά σε έναν τόσο άδικο χαμό. Στο όνομα μιας ομάδας και μιας ιδέας κάνουν αυτά τα εγκλήματα».