Επική στιγμή για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου: Σε ποιο γνωστό πρόσωπο έστειλε τα φιλιά του;

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Επική στιγμή για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου: Σε ποιο γνωστό πρόσωπο έστειλε τα φιλιά του;

Με αφορμή την ερώτηση που έκανε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σε παίκτρια μέσα από την εκπομπή «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» αποφάσισε να στείλει τα φιλιά του σε ένα πολύ αγαπημένο του πρόσωπο.

Πιο συγκεκριμένα, η ερώτηση για τα 500 ευρώ ήταν: Στα πόσα μποφόρ ο άνεμος θεωρείται ισχυρός και η θάλασσα κυματώδης; Ωστόσο η Αναστασία δεν ήταν σίγουρη για το ποια απάντηση έπρεπε να δώσει μιας και οι επιλογές της ήταν 4 όπου μετά από την βοήθεια που πήρε απάντησε την σωστά.

Έτσι, ο γνωστός παρουσιαστής του ΑΝΤ1 κοιτώντας την κάμερα είπε χαρακτηριστικά: "Αν ήταν ο αδελφός μου εδώ, ο Σάκης, θα μας είχε βοηθήσει. Τα φιλιά μου Σάκη σου στέλνω». Να τονίσουμε πως οι δυο τους είναι αδέρφια όπου μεταξύ άλλων ο αδερφός του είναι μετεωρολόγος της κρατικής τηλεόρασης.

Τα φιλιά του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον αδερφό του, Σάκη

«Αμέσως να ρίξουν λάσπη...» - Το "καρφί" του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τα σχόλια που δέχεται ο Εκατομμυριούχος

Το βράδυ της Δευτέρας (10/5), ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θέλησε να κάνει κατά τη διάρκεια του The 2night Show ένα πολύ ιδιαίτερο σχόλιο για το «Ποιος Θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος» και για τα σχόλια που δέχεται ήδη από την πρεμιέρα του, ενώ την ίδια στιγμή, το τηλεπαιχνίδι συνεχίζει να κάνει εντυπωσιακά νούμερα τηλεθέασης.

«Άστραψε και βρόντηξε» ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τον Εκατομμυριούχο

«Εδώ στην Ελλάδα, αντιλαμβάνομαι γιατί, λόγω οικονομικής κατάστασης… Γιατί πάρα πολλοί αμέσως να ρίξουν λάσπη. Γιατί στην Ελλάδα ο Εκατομμυριούχος που κάνω εγώ δεν δίνει ένα εκατομμύριο ευρώ… Μα, αν μπορούσε, μακάρι…

Αν μπορούσε η Ελλάδα των δέκα εκατομμύριων, εννοώ πληθυσμού, να δώσει ένα εκατομμύριο, θα ήταν υπέροχο. Γι’ αυτό και δίνουμε πολλά περισσότερα χρήματα, μικρότερα ποσά, σε πάρα πολύ κόσμο. Φεύγεις κόσμος με πάρα πολλά λεφτά από τον εκατομμυριούχο.

Αλλά λένε “μα πώς μπορεί να είναι εκατομμυριούχος;”. Μα, δεν μπορείς να δώσεις ένα εκατομμύριο ευρώ κάθε μέρα σε ένα παιχνίδι στην Ελλάδα, δεν μπορείς. Μακάρι να μπορούσαμε να δώσουμε μεγαλύτερα ποσά, αλλά δεν βγαίνει. Πρέπει να πούμε την αλήθεια, δεν βγαίνει», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.