Έκτακτες εξελίξεις με τη Ρένα Μόρφη - Τι συμβαίνει με την εκπομπή της στην ΕΡΤ

Τα πάνω κάτω

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έκτακτες εξελίξεις με τη Ρένα Μόρφη - Τι συμβαίνει με την εκπομπή της στην ΕΡΤ

Μία έκτακτη αλλαγή έγινε το βράδυ της Τετάρτης (18/5) στο πρόγραμμα της ΕΡΤ και έτσι δεν παρακολουθήσαμε την υπέροχη εκπομπή που παρουσιάζουν η Ρένα Μόρφη και ο Νίκος Πορτοκάλογλου, το «Μουσικό Κουτί».

Τη θέση της εκπομπής, πήρε ο τελικός του Europa League ανάμεσα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης και τη Ρέιντζερς (δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε στην prime time της ΕΡΤ).

Τι συμβαίνει με το Μουσικό Κουτί της Ρένας Μόρφη

Όπως έγινε γνωστό, η αγαπημένη μουσική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης, πρόκειται να μείνει εκτός προγράμματος συνολικά για δύο εβδομάδες, και έτσι θα επιστρέψει στους δέκτες μας την Τετάρτη (1/6).

Αυτό συμβαίνει λόγω ποδοσφαιρικών αγώνων τους οποίους θα προβάλλει τις ώρες εκείνες το κανάλι. Την Τετάρτη 25 Μαΐου θα μεταδοθεί στην ΕΡΤ, ο τελικός του Conference League.

Καλεσμένοι στην πρώτη εκπομπή που θα κάνουν οι δύο τραγουδιστές μετά την επιστροφή τους θα είναι ο Ηλίας Κόζας, η Ελένη Δήμου και η DJ Sprey.

Οι εκπομπές της ΕΡΤ που πήραν «πράσινο» φως για την επόμενη σεζον

Αν το φετινό πρόγραμμα της δημόσιας τηλεόρασης σας ενθουσίασε, την επόμενη σεζόν σίγουρα θα το λατρέψετε γιατί θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε ξανά όλες εκείνες τις εκπομπές που αγαπήσατε, συν εκείνες που ετοιμάζονται αυτό το διάστημα. Ομως, προσέξτε, καθώς μιλάμε για τη δημόσια τηλεόραση, για να συνεχίσουν όλα εκείνα τα αγαπημένα προγράμματα όπως «Μουσικό κουτί», «Η ζωή αλλιώς», «Δες και βρες», «Στούντιο 4», «Κεραία», «Αυτός και ο άλλος», «Συνδέσεις» κ.λπ., θα πρέπει να δοθεί έγκριση από το διοικητικό συμβούλιο του καναλιού.