«Για να βγω από την φυλακή...» - Απίστευτη αποκάλυψη από τον Μάνο Πανταζή

Άγνωστες πτυχές του εαυτού του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Για να βγω από την φυλακή...» - Απίστευτη αποκάλυψη από τον Μάνο Πανταζή

Τον Μάνο Πανταζή είδαμε ξανά πολύ πρόσφατα με τη συμμετοχή του στη Φάρμα και έτσι θυμηθήκαμε ξανά το μοντέλο με τις μεγάλες επιτυχίες στο χώρο, που τελευταία έχει αποτραβηχτεί. Ο ίδιος, μίλησε την Πέμπτη 19/5 στο Mega Καλημέρα τόσο για τα χρόνια και την πορεία του όσο περπατούσε στις πασαρέλες αλλά και για το πως βίωσε τη συμμετοχή του στο ριάλιτι.

Σε γενικές γραμμές είδαμε μια παρουσία αρκετά ήρεμη, χωρίς να προκαλεί πολλές εντάσεις, τις λίγες φορές όμως που έβγαινε εκτός εαυτού ήταν πραγματικά πολύ έντονος. Τώρα πια που είναι εκτός παιχνιδιού όλα αυτά του φαίνονται κομμάτια του παρελθόντος και δικαιολογεί σημεία των συμπεριφορών, αφού ανήκαν σε ένα reality.

Οι δηλώσεις του Μάνου Πανταζή την καριέρα του στο μόντελινγκ

«Θυμάμαι την αγαπημένη παρέα από την εποχή του μόντελινγκ και τα ταξίδια που κάναμε. Η απόρριψη στην αρχή, μού προξένησε ενδιαφέρον, μετά ζούσα με αυτό γιατί είναι μία δουλειά. Με έχουν απορρίψει από δουλειά, επειδή είμαι αρκετά ψηλός. Το μόντελινγκ σου δίνει χρήματα, άλλα όχι τόσο για να εξασφαλίσεις την ζωή σου, έκανα επενδύσεις όμως».

Και πρόσθεσε: «Για μία πασαρέλα μπορεί να έπαιρνες 400.000 δραχμές, η πιο ακριβοπληρωμένη ήταν μία καμπάνια με αμοιβή 40.000 ευρώ. Με είχαν συλλάβει στο Λονδίνο, τους έκανα πλάκα ότι έχω βόμβα, η κατάσταση παρεκτράπηκε και πήγα στο κρατητήριο».

Και αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό στο Λονδίνο, που οδήγησε στη σύλληψή του: «Είχε παρέμβει η βασιλική οικογένεια και η Νταϊάνα για να βγω από την φυλακή στο Λονδίνο». Τα τελευταία 10 χρόνια είμαι ευτυχισμένος με την γυναίκα μου και τις υπέροχες κόρες μου»

Όσο για τα ριάλιτι είπε: «Το GNTM είναι ένας προθάλαμος για παιδιά, άλλα ελάχιστοι θα κάνουν κάτι παραπάνω. Κριτής νομίζω ότι θα μπορούσα να πάω στο GNTM. Και στην «Φάρμα» ήταν καλά, είναι αυτονόητο πως θα υπάρξουν και στιγμές έντασης».

Η άγνωστη σχέση του Πανταζή με τη Ζυγούλη

Μπορεί τα τελευταία χρόνια ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη να ζουν έναν όμορφο έρωτα και να έχουν αποκτήσει μαζί 4 υπέροχα παιδιά, ωστόσο πριν το μοντέλο παντρευτεί είχε μια σχέση η οποία είχε σχολιαστεί έντονα στο παρελθόν.

Λίγα χρόνια πριν γνωρίσει τον τραγουδιστή και πραγματοποιήσουν μια άκρως εντυπωσιακή τελετή για να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου, η Κάτια Ζυγούλη διατηρούσε δεσμό με τον Μάνο Πανταζή.

«Αισθάνομαι υπέροχα. Είναι ωραίο να ξυπνάς και να έχεις στην αγκαλιά σου έναν όμορφο άντρα, όπως είναι ο Μάνος», είχε εξομολογηθεί το μοντέλο στο περιοδικό Down Town το 1999 στο οποίο είχε φωτογραφηθεί με τον τότε αγαπημένο της.

Στο εξώφυλλο του εβδομαδιαίου περιοδικού βλέπουμε την ανερχόμενη τότε Κάτια Ζυγούλη με κόκκινα μαλλιά να αγκαλιάζει τον τότε σύντροφό της Μάνο Πανταζή και το περιοδικό να σημειώνει: «Το πιο όμορφο ζευγάρι».

Κάτια Ζυγούλη Μάνος Πανταζής σχέση