Ξέσπασε σε λυγμούς η Μπέτυ Μαγγίρα στο Ποιος είναι Πρωινιάτικα - Τι συνέβη

Σήμερα είναι ιδιαίτερη μέρα

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Ξέσπασε σε λυγμούς η Μπέτυ Μαγγίρα στο Ποιος είναι Πρωινιάτικα - Τι συνέβη

Ιδιαίτερα συγκινησιακά φορτισμένο ήταν το κλίμα το πρωί της Πέμπτης 19/5 στο πλατό της εκπομπής Ποιος είναι Πρωινιάτικα, και αφορμή στάθηκε ένα βίντεο σχετικά με τη σημερινή μέρα που είναι μέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων. Η Μπέττυ Μαγγίρα, όπως και η Δέποινα Βανδή πρόσφατα για τον ίδιο λόγο, συγκινήθηκε και δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυα της για όσα είδε και άκουσε.

Η συγκίνηση της Μπέττυ Μαγγίρα

H 19η Μαΐου αποτελεί μια σημαντική επέτειο για τον ελληνισμό: Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, όπως αυτή καθιερώθηκε το 1994 με ομόφωνη απόφαση της Βουλής των Ελλήνων. Μέχρι τη Μικρασιατική Καταστροφή του 1922 οι Ελληνοπόντιοι, που έχασαν τη ζωή τους ξεπέρασαν τους 200.000, ενώ κάποιοι ιστορικοί ανεβάζουν τον αριθμό τους στις 350.000!

Η δημοσιογράφος της εκπομπής βρέθηκε στο σύλλογο Ποντίων Νέας Φιλαδέλφειας και ο πρόεδρος του συλλόγου συγκινημένος τόνισε: «Σήμερα είναι μία ιδιαίτερη μέρα! Tιμούμε τους προγόνους μας…» και οι άνθρωποι που είναι γραμμένοι στο σύλλογο ανέφεραν συγκινητικές ιστορίες των συγγενών τους που έχουν ακούσει.

"Καταπέλτης" η Μαγγίρα για τα σχόλια Καπουτζίδη

Την Δευτέρα 16/5 στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα», σχολιάστηκε μεταξύ άλλων το σχόλιο που έκανε ο Γιώργος Καπουτζίδης προκαλώντας την έκπληξη όσων παρακολούθησαν τον τελικό του Σαββάτου, με την παρουσιάστρια Μπέττυ Μαγγίρα να τοποθετείται επί του θέματος.

Η Μπέττυ Μαγγίρα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «διάβασα ότι διίστανται οι απόψεις σε σχέση με αυτό που είπε ο Γιώργος, που απάντησε στο κακόβουλο σχόλιο, αλλά εγώ νομίζω ότι πρέπει να απαντάς όπως νιώθεις. Γιατί από την μία λένε πως όταν απαντάς δίνεις αξία στο κακόβουλο σχόλιο να ακουστεί, οπότε δεν απαντάς καθόλου, από την άλλη όμως δεν γίνεται και εμείς να δεχόμαστε συνέχεια σχόλια κακά με χολή, με μίσος, με κακεντρέχεια και να μην απαντάμε ποτέ».

«Είναι και αποστομωτικό αυτό επίσης. Δηλαδή τα κόβεις μετά, σαν να λες μην ξαναστείλεις ένα τέτοιο σχόλιο γιατί ορίστε».