Υπερπολυτελές με υπέροχη θέα - Το εντυπωσιακό σπίτι της Μαρίας Τζομπανάκη στη Νέα Υόρκη

Εκεί στεγάζει τον έρωτά της με τον σύζυγό της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Υπερπολυτελές με υπέροχη θέα - Το εντυπωσιακό σπίτι της Μαρίας Τζομπανάκη στη Νέα Υόρκη

Η Μαρία Τζομπανάκη πραγματοποίησε τη μεγάλη τηλεοπτική επιστροφή της πριν από μερικούς μήνες, όταν εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA, Σασμός, εκεί όπου πρωταγωνιστεί με τον γιό της, Ορφέα Αυγουστίδη.

Η αγαπημένη ηθοποιός βέβαια είχε δημιουργήσει μία πού διαφορετική ζωή. Το 2016 ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της Γιάννη Βάλβη (δείτε εδώ φωτογραφίες από τον γάμο τους).

Οι δυο τους έχουν εγκατασταθεί στη Νέα Υόρκη, εκεί όπου δραστηριοποιείται ο σύζυγός της. Τους τελευταίους μήνες, η Μαρία Τζομπανάκη μοιράζει τη ζωή της ανάμεσα στην Ελλάδα και τις ΗΠΑ.

Ανά καιρούς η ίδια έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram διάφορα στιγμιότυπα από το υπέροχο σπίτι στο οποίο στεγάζει τον έρωτά της με τον Γιάννη Βάλβη.

Υπέροχη η κάθε γωνιά του σπιτιού της Μαρίας Τζομπανάκη

Τι είπε η ίδια για τη ζωή της στην Αμερική

Η Μαρία Τζομπανάκη είχε μιλήσει τηλεοπτικά για τη νέα της ζωή στην Αμερική αλλά και το γιο της και την ομορφιά έχοντας πει: «Βρέθηκα εδώ λόγω γάμου. Ο άντρας μου είναι πολλά χρόνια εδώ κι έχει κάνει μεγάλη καριέρα στα φαρμακευτικά και σαν μάνατζερ και σαν χημικός μηχανικός, οπότε το λογικό ήταν να τον ακολουθήσω εγώ.

Είχα άγνοια κινδύνου, δεν είχα σκεφτεί ότι ένας άνθρωπος που έχει ζήσει πολλά χρόνια με έναν τρόπο πολύ συνδεδεμένο με την κουλτούρα της πατρίδας του, θα πάθει μεγάλο σοκ μετά από λίγο καιρό. Δεν αφήνει ένας Έλληνας εύκολα την Ελλάδα. Και ο Ορφέας (ο γιος της Ορφέας Αυγουστίδης) είχε τη δυνατότητα να το κάνει και είπε όχι, όταν ήταν 20 ετών.», δήλωσε, μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός.