Στιγμές ευτυχίας για την Κομματά και τον Σαμαρά - Βάφτισαν την κορούλα τους

Φωτογραφία από το μυστήριο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας για την Κομματά και τον Σαμαρά - Βάφτισαν την κορούλα τους

Η Κωνσταντίνα Κομματά και ο Γιώργος Σαμαράς είναι σε μια πολύ ευτυχισμένη περίοδο μιας και έχουν φτιάξει την όμορφη οικογένεια τους και πλέον η ζωή έχει αποκτήσει άλλο νόημα για αυτούς. Η μικρή τους κόρη από όσα βλέπουμε να δημοσιεύουν στα προφίλ τους στο instagram έχει μεγαλώσει πολύ και την Πέμπτη 19/5 έμελλε να βαφτιστεί.

Το ζευγάρι λοιπόν επέλεξε τον άκρως ανοιξιάτικο μήνα για να δώσει το όνομα, που από καιρό είχαν επιλέξει στο κοριτσάκι. Το όνομα λοιπόν αυτής είναι ''Ιωάννα'' από εδώ και στο εξής και το μυστήριο σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έγινε σε εξωτερικό χώρο στη Θεσσαλονίκη, εκεί όπου είχε βαφτιστεί ο ποδοσφαιριστής.

Η Κωνσταντίνα Κομματά και ο Γιώργος Σαμαράς βάφτισαν την κόρη τους

Κομματά και Σαμαράς βάφτισαν την κόρη τους

Η μετακόμιση του ζευγαριού σε νέο σπίτι λίγο πριν τον γάμο!

Πιο ευτυχισμένοι από ποτέ είναι η Κωνσταντίνα Κομματά και ο Γιώργος Σαμαράς, καθώς μετά από 6 χρόνια σχέσης και έχοντας βάλει γερά θεμέλια στο δεσμό τους, το ζευγάρι βρήκε πρόσφατα το σπίτι των ονείρων του και είναι πλέον έτοιμο για το επόμενο βήμα, το οποίο θα είναι η επισημοποίηση της σχέσης τους με το γάμο τους.

Η όμορφη ηθοποιός και ο διεθνούς φήμης ποδοσφαιριστής, ερωτευμένοι και αγαπημένοι, σχεδιάζουν το κοινό τους μέλλον, ενώ πρόσφατα μετακόμισαν σε ένα μεγάλο και ωραίο σπίτι στη Γλυφάδα, απολαμβάνοντας τη θαλπωρή. Το ερωτευμένο ζευγάρι ζει την απόλυτη ευτυχία και μοιράζεται όμορφες στιγμές στο νέο του σπίτι, στο οποίο η Κωνσταντίνα Κομματά επιμελήθηκε με ιδιαίτερη φροντίδα τη διακόσμηση των εσωτερικών του χώρων.

Οι δυο τους αισθάνονται πλέον, έτοιμοι να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα της σχέση τους. Μια σχέση η οποία γεννήθηκε πριν από 6 χρόνια, με ταξίδια στο εξωτερικό λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του ποδοσφαιριστή. Η όμορφη ηθοποιός βρισκόταν στο πλευρό του να στηρίζει τον αγαπημένο της και τώρα νιώθει πιο έτοιμη, από ποτέ κάνοντας από κοινού, σχέδια για το γάμο τους. Δείτε για πρώτη φορά την κούκλα αδερφή της Κωνσταντίνας Κομματά.Κωνσταντίνα Κομματά

Το ενδεχόμενο για ένα παιδί είναι στα πλάνα του όμορφου ζευγαριού, το οποίο, μάλιστα, σύμφωνα με φίλους και γνωστούς, δείχνει πολύ ταιριαστό και αγαπημένο, έτοιμο να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο, κάνοντας το επόμενο βήμα, με το γάμο του το επόμενο καλοκαίρι!