''Λιώσαμε'' με το βίντεο του Πετρετζίκη - Ο γιος του τον υποδέχεται σπίτι μετά τη δουλειά

Έτρεχε στην αγκαλιά του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
''Λιώσαμε'' με το βίντεο του Πετρετζίκη - Ο γιος του τον υποδέχεται σπίτι μετά τη δουλειά

Ο Άκης Πετρετζίκης την περίοδο αυτή βιώνει την απόλυτη ευτυχία και αυτό δεν είναι καμία υπερβολή, αφού έχει φτιάξει μια όμορφη οικογένεια και σε λίγους μήνες ετοιμάζεται να υποδεχτεί στον κόσμο την μικρή κορούλα. Μέχρι λοιπόν να γεννηθεί με το καλό το μωράκι, απολαμβάνει μαγικές στιγμές με το γιο και τη γυναίκα του.

Από τις συνεχείς αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram καταλαβαίνουμε πως ο Αχιλλέας έχει μεγαλώσει πραγματικά πάρα πολύ και πως τα νέα πράγματα που μαθαίνει να κάνει δεν έχουν σταματημό. Μέχρι πρότινος ο σεφ μας είχε δείξει τα πρώτα βήματα του παιδιού και ''λιώσαμε'' με τον πόσο πολύ τον προσέχει.

Η τελευταία ανάρτηση του όμως ξεπέρασε κάθε προηγούμενο καθώς τώρα πια όχι μόνο περπατάει αλλά τον είδαμε να τρέχει στη αγκαλιά του μπαμπά του όταν εκείνος γυρίζει στο σπίτι από την δουλειά. Φυσικά εκείνος τον υποδέχτηκε πολύ ένθερμα στην αγκαλιά του και από το χαμόγελο του και μόνο καταλάβαμε τι νιώθει.

Ο γιος του Άκη Πετρετζίκη τον υποδέχεται από τη δουλειά

«Έχουμε ψιλοτρελαθεί» - Οι πρώτες δηλώσεις για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους

Ένα πολύ ευχάριστο γεγονός έκανε γνωστό χθες 6/4 ο Άκης Πετρετζίκης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο γνωστός σεφ συγκεκριμένα αποκάλυψε πως θα γίνει μπαμπάς για δεύτερη φορά, καθώς η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ είναι έγκυος.

Το πρωί της Πέμπτης 7/4 λοιπόν ο Άκης Πετρετζίκης δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα βίντεο προκειμένου να ευχαριστήσει τον κόσμο για τις ευχές που δέχθηκε.

Οι πρώτες δηλώσεις του Άκη Πετρετζίκη για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού του

«Ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές για το νέο μέλος της οικογένειας. Έχουμε ψιλοτρελαθεί. Το είπα εγώ πρώτος για να μην το πει άλλο. Γιατί κάθε φορά γίνεται έτσι και δεν είναι ωραίο. Οπότε καλύτερα να το πούμε εμείς, παρά άλλοι», είπε ο Άκης Πετρετζίκης.