«Από τότε που οι γονείς μου με άφησαν πίσω...» - Ραγίζει καρδιές η εξομολόγηση της Βούλας Πατουλίδου

Η πρώην αθλήτρια αποκαλύπτει

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Από τότε που οι γονείς μου με άφησαν πίσω...» - Ραγίζει καρδιές η εξομολόγηση της Βούλας Πατουλίδου

Η Βούλα Πατουλίδου, πρώην αθλήτρια και Ολυμπιονίκης, η οποία έχει δεχτεί μάλιστα και οργανωμένη επίθεση, μίλησε το μεσημέρι της Πέμπτης 19/5 στην Ελένη για πολλά θέματα που της στοίχησαν στη ζωή της, όπως τον αποχωρισμό από τους γονείς της σε μικρή ηλικία, τα εμπόδια που πέρασε μέχρι να ανέβει στο βάθρο, αλλά αναφέρθηκε και στον γάμο της που κράτα 38 χρόνια και το γιο της.

Η Βούλα Πατουλίδου σε μία μοναδική εξομολόγηση

«Δεν πίεσα ποτέ τον γιο μου να είναι πρώτος. Έξαλλου έχει ήδη τη σκιά του πάτερα του και τη δίκη μου πάνω του. Ο γιος μου ήταν το μοναδικό πράγμα που μου ήρθε εύκολα στη ζωή μου. Παρότι είχα γυναικολογικά προβλήματα, έμεινα έγκυος. Ήθελα να αποκτήσω και άλλα δυο παιδιά, άλλα δεν τα κατάφερα, γι’ αυτό πιέζω τον γιο μου να μου κάνει τρία εγγόνια», πρόσθεσε.

Η Βούλα Πατουλίδου μίλησε μεταξύ άλλων για την εποχή που οι γονείς της μετανάστευσαν στη Γερμάνια και την άφησαν με τη γιαγιά της. «Από τότε που οι γονείς μου με άφησαν πίσω στην Ελλάδα, με καταδιώκει η ερώτηση: “Με αγαπάς;”».

Για την επιτυχία της στον αθλητισμό, αλλά και τα διδάγματα που πήρε από αυτόν, είπε πως, «το 98% των ανθρώπων μου έλεγε ότι δεν θα τα καταφέρω. Όταν ανέβηκα στο βάθρο όμως, δεν τους έβλεπα καν. Η Ολυμπιάδα μού έμαθε να κυνηγάω το ανέφικτο. Με δίδαξε να διεκδικώ την πρωτιά».

«Δεν θα είχα αξιοποιήσει τα χαρίσματα που είχα, αν δεν υπήρχε ο σύζυγος μου. Είμαστε μαζί 38 χρόνια. Έχει δυσκολίες ο γάμος. τότε όμως, θυμάσαι τη βοήθεια του άλλου όταν ήσουν άπλα ένα όνομα ανάμεσα σε 10 εκατομμύρια ανθρώπους», κατέληξε λέγοντας.

Η Βούλα Πατουλίδου εξομολογείται πρώτη φορά για την πλαστική στο πρόσωπό της

Η Βούλα Πατουλίδου μίλησε πρόσφατα στο περιοδικό Down Town και εξήγησε τον λόγο που οδηγήθηκε στην πλαστική στο πρόσωπό της, ενώ αναφέρθηκε και στην αντιμετώπιση του κόσμου μετά από αυτήν.

Η αθλήτρια αποφάσισε να κάνει πλαστική στη μύτη της για προσωπικούς λόγους που αφορούν την ίδια και τον τρόπο που βλέπει τον εαυτό της και όχι για να προκαλέσει τα θετικά σχόλια των αντρών και των θαυμαστών της γενικότερα. Μάλιστα, προτρέπει τα νέα παιδιά που έχουν ανασφάλειες με την εμφάνισή τους να αλλάξουν ό,τι δεν τους αρέσει, ώστε να μπορούν να περάσουν ανέμελα τα υπόιλπα χρόνια τους.

Αποκάλυψε, επίσης, πως δεν ένιωθε όμορφη και πως έχει δεχθεί και ρατσισμό για τα τον αθλητικό σωματότυπό της και τα σπυράκια που μπορεί να είχε στο πρόσωπό της ως έφηβη.

«Δεν έκανα πλαστική για να αρέσω αλλά για να μου αρέσω. Μου έξυσαν όλο το δέρμα του προσώπου. Βίωσα απίστευτο πόνο, Αιμορραγούσα συνεχώς τις επόμενες ημέρες. Πονούσα πάρα πολύ. Θυμάμαι έλεγα στον γιατρό: “Είσαι σίγουρος ότι θα ξαναβγώ στο κόσμο;”. Όταν πέρασε το πρώτο διάστημα ήταν απίστευτη η αναπτέρωση του ηθικού.

Γι’ αυτό βγήκα και το είπα. Ξέρω τι συναισθηματική ανυδρία αισθάνεσαι όταν είσαι νέος και δε μπορείς να το ευχαριστηθείς. Γι’ αυτό και προτρέπω όλους τους νέους ανθρώπους να αλλάξουν ότι τους ενοχλεί στην εμφάνισή τους», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Έχω γίνει 53 ετών και μου λένε, “τι ωραία γυναίκα που είστε”. Τους απαντώ, “Με δουλεύετε; Στα 20 δεν ήμουν, στα 30 δεν ήμουν, στα 40 δεν ήμουν και τώρα έχω γίνει;”».

Βούλα Πατουλίδου

'Όσον αφορά την περίοδο που ήταν αθλήτρια και την τότε εμφάνισή της, επισήμανε: «Όταν ήμουν ενεργή πρωταθλήτρια ήμουν ένα θεριό, γιατί αυτό ήταν προαπαιτούμενο για καλύτερες επιδόσεις. Μια αθλήτρια του ύψους είναι κύκνος. Μια δρομέας και ειδικά εμποδίων φαίνεται θεριό. Είναι δυνατόν να χαιρόμουν που με έλεγαν σπυριάρα ή ότι έχω ξεφύγει από τα όρια του γυναικείου προτύπου;

Έμπαινα στο λεωφορείο και δεν έπιανα τη χειρολαβή γιατί έδειχνε ο τραπεζοειδής και ο δικέφαλος σαν να ήμουν λιμενεργάτης. Κρατιόμουν πάντα χαμηλά στο στύλο για να μη φαίνονται οι μύες. Είναι λογικό. Αλλά συνειδητοποιείς ότι έτσι πρέπει να συμβεί».