Αναβάλλει τον γάμο της πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια - Τι συνέβη;

Της χάλασε τα σχέδια ο...

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αναβάλλει τον γάμο της πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια - Τι συνέβη;

Το πρωί της Πέμπτης (19/5) μέσα από την εκπομπή «Breakfast at Star» προβλήθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα η Νάνσυ Αλεξιάδη με αφορμή τα γυρίσματα του νέου της τραγουδιού, όπου έγραψε για τον σύντροφό της.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε για την προσωπική της ζωή καθώς δεν δίστασε να αποκαλύψει τον λόγω που δεν πραγματοποιήθηκε ο γάμος της. (δείτε εδώ τι έλεγε πριν από λίγο καιρό για τον γάμο της)

Οι δηλώσεις της Νάνσυς Αλεξιάδη

«Πίστευα ότι δε θα ερωτευτώ. Ότι δε θα βρω τον σύντροφο της ζωής μου», είπε αρχικά η Νάνσυ Αλεξιάδη και στη συνέχεια αποκάλυψε πως είναι να ζει μακριά από τον σύντροφό της μιας και αυτό το διάστημα εκείνος βρίσκεται στην Ισπανία, λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων.

Βρισκόμαστε μεταξύ Ελλάδας και Ισπανίας με τον σύντροφό μου. Προσπαθούμε να είμαστε και στα δυο μέρη. Όταν υπάρχει κατανόηση και αγάπη όλα είναι δυνατά.

Ο γάμος μας δεν έγινε τελικά λόγω των μετακινήσεων από το Ντουμπάι στην Ισπανία και μετά στην Ελλάδα. Δεν έχουμε προλάβει. Όλα έχουν δρομολογηθεί και θα γίνουν. Δεν έχω ιδέα αν ο γάμος γίνει στην Ελλάδα».

Λίγα λόγια για την Νάνσυ Αλεξιάδη

  • Γεννήθηκε στις 28 Ιουλίου 1981 στην Αθήνα και έζησε κάποια χρόνια στη Λιβαδειά. Έκανε τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι σε ηλικία 19 ετών, ενώ πριν είχε σπουδάσει και ασχοληθεί για λίγο με το σχέδιο, τη μόδα και το styling.
  • Εμφανίστηκε σε γνωστά μαγαζιά με μεγάλα ονόματα μέχρι τον Οκτώβριο του 2004, όπου και έγινε ευρύτερα γνωστή με τον τηλεοπτικό διαγωνισμό ταλέντων Fame Story 3. Μετά το τέλος του παιχνιδιού, υπέγραψε συμβόλαιο με την δισκογραφική εταιρεία Heaven.
  • Εμφανίστηκε, την χειμερινή περίοδο 2005-06, σε γνωστό νυχτερινό κέντρο στο πλευρό του Νίκου Κουρκούλη και του Χρήστου Δάντη. Το καλοκαίρι του 2006, εμφανίστηκε με τον Νίκο Βέρτη και τον Γιώργο Χρήστου σε μια σεζόν που κράτησε δέκα μήνες. Τον Ιανουάριο του 2007, ηγείται σχήματος δίπλα στο Χρήστο Μενιδιάτη, στη Θεσσαλονίκη.
  • Η πρώτη της δισκογραφική συμμετοχή ήταν στο cd του Γιώργο Χρήστου, Παντού θα σε ψάχνω, το 2005. Κυκλοφόρησε δύο δίσκους, το Ξέρω ποια Είμαι που βγήκε τον Μάρτιο 2006 και το Αυτά που Είχα Ονειρευτεί τον Οκτώβριο του 2007.