Ελένη Μενεγάκη: Χαλαρή, χαμογελαστή και casual - Η φωτογραφία που «έριξε» το Instagram

Δείχνει ανανεωμένη και αισιόδοξη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελένη Μενεγάκη: Χαλαρή, χαμογελαστή και casual - Η φωτογραφία που «έριξε» το Instagram

Μετά το πέρας της σημερινής 19/5 εκπομπής της, η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να μας γεμίσει με αισιοδοξία και χαμογέλα και το κατάφερε ποστάροντας μια ιδιαίτερη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Παρόμοια ανάρτηση είχε κάνει και εχθές η Δούκισσα Νομικού, η οποία καλωσόρισε το καλοκαίρι στα social media.

Η καλοκαιρινή ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη

Μετά τις συννεφιές και τις βροχές, ο ήλιος έλαμψε πάνω από τον Αττικό ουρανό και η παρουσιάστρια δεν διάστασε να φωτογραφηθεί υπό το φως του. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι οι πιο ωραίες φωτογραφίες είναι εκείνες που μας φωτίζει το φυσικό φως.

Την φωτογραφία ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram γράφοντας: «Μην απογοητεύεσαι και τα παρατάς … πολλές φορές το τελευταίο κλειδί είναι που ανοίγει την πόρτα».

Είναι γνωστό άλλωστε πως το Καλοκαίρι είναι η αγαπημένη εποχή της παρουσίαστριας, αφού βρίσκει τον χρόνο να απολαύσει στιγμές με τους αγαπημένους της ανθρώπους και να ταξιδέψει στην μαγευτική Άνδρο. Είναι βέβαια και η εποχή που μετά από έναν χρόνο σκληρής δουλειάς μπορεί να ξεκουραστεί, να αναπαυθεί και να γεμίσει δυνάμεις για την επόμενη σεζόν. Καθώς πολλοί τηλεθεατές περιμένουν να την δουν κάθε Σεπτέμβρη.

Η μυστική συμφωνία της Ελένης Μενεγάκη στο διαζύγιο της με τον Γιάννη Λάτσιο

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος αποτελούσαν κάποτε ένα από τα κύρια ζευγάρια της showbiz, αναστατώνοντας άπαντες με το διαζύγιό τους, εκεί όπου όλα έδειχναν καλά. Το θέμα, μάλιστα, δεν ήταν τόσο απλό.

Το ζευγάρι είχε αποκτήσει μια σπουδαία περιουσία σε ακίνητα, μετρητά, επενδύσεις και πολλά ακόμη, την οποία και έπρεπε να μοιράσει. Και αυτό ήταν ένα έργο δύσκολο, βρίσκοντας ωστόσο μια άκρη, με την παρουσιάστρια να είναι σαφώς κερδισμένη...

Ανάμεσα σε αυτά είναι κι ένα τεσσάρι διαμέρισμα, αξίας... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr