«Μετά την πλαστική στο...» - Ακομπλεξάριστη η Έλενα Παπαρίζου

«Δεν μπαίνω στο φόρεμα της Eurovision»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Μετά την πλαστική στο...» - Ακομπλεξάριστη η Έλενα Παπαρίζου

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησε το πρωί της Παρασκευής (20/5) η Έλενα Παπαρίζου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πλαστική που έχει κάνει στο στήθος (δείτε εδώ φωτογραφίες της πριν την πλαστική), αποκαλύπτοντας πως τώρα πια δεν χωράει στο φόρεμα της Eurovision.

Πιο άνετη από ποτέ για την πλαστική της η Έλενα Παπαρίζου

«Ο σύζυγός μου δεν με ακολουθεί στην περιοδεία γιατί έχει κι αυτός τη δική του δουλειά. Θα έχω μίνιμουμ 4 ρούχα μαζί μου στην περιοδεία.

Εννοείται πως το έχω το φόρεμα της Eurovision. Δεν μπαίνω σε αυτό το φόρεμα μετά την πλαστική επέμβαση. Η αλήθεια είναι ότι έχω πάρα πολλά παπούτσια. Δεν είναι μόνο ότι αγοράζω καινούργια αλλά τα προσέχω. Έχω ακόμα παπούτσια από τη Eurovision.

Έχω μαζί μου ένα ζευγάρι μπότες που τις πήρα από τη Βαρκελώνη το 2001 και δεν τις έχω βάλει ποτέ. Φέτος θα τις φορέσω», είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Ο λόγος που η Παπαρίζου δεν χαμογελούσε όταν είπε το "My number one" στην Eurovision

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος μιλώντας για τον Μουσικό Διαγωνισμό στον αέρα του «Love It» αποκάλυψε ότι η Έλενα Παπαρίζου θεωρούσε δεδομένη τη νίκη της το 2005 και στόχευε στο να το κρύψει.

«Θα σας αποκαλύψω κάτι. Ζητώ συγγνώμη προκαταβολικά από την Έλενα Παπαρίζου. Είχα μάθει ότι το 2005, επειδή όταν είχε πάει με το ‘My Number One’ το θεωρούσαν όλοι δεδομένο ότι θα κερδίσει -επειδή της το χρωστούσαν από το ‘Die for you’- για να μην προκαλεί, δεν ήταν χαμογελαστή.

Εκτός από το άγχος της, δεν χαμογελούσε για να δείξει ότι δεν θεωρούσε τίποτα σίγουρο», είπε χαρακτηριστικά.