Ξελογιάστηκε ο Τανιμανίδης με τις κόρες του - Τα τρυφερά παιχνίδια με τα δίδυμα

Είναι ένας απόλυτος χαζομπαμπάς

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ξελογιάστηκε ο Τανιμανίδης με τις κόρες του - Τα τρυφερά παιχνίδια με τα δίδυμα

Ο Σάκης Τανιμανίδης μέχρι σήμερα ήταν ένας πετυχημένος επιχειρηματίας και παρουσιαστής, τον τελευταίο χρόνο όμως έχει αποκτήσει άλλον έναν ρόλο στη ζωή του, αυτόν του τρυφερού πατέρα. Τα δίδυμα κορίτσια του είναι προτεραιότητα στη ζωή του και μαζί με την Χριστίνα Μπόμπα κάνουν τα πάντα για εκείνες.

Συχνά βλέπουμε τον νέο μπαμπά να περνάει απολαυστικά τα πρωινά μαζί τους, αφού μέχρι και στα πατώματα πέφτει για να τις διασκεδάσει. Αυτή η φορά μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μας έδειξε άλλο ένα νέο τους παιχνίδι. Εκείνες βρίσκονται στο καρότσι τους και ο Σάκης από τον καναπέ παίζει με τα πατουσάκια τους.

Τα παιχνίδια του Σάκη Τανιμανίδη με τις δίδυμες κόρες του

Τα παιχνίδια του Τανιμανίδη με τις κόρες του

Ευχάριστα νέα για την Μπόμπα και τον Τανιμανίδη

Ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz φαίνεται πως βρίσκεται στην καλύτερη φάση της ζωής του. Ο λόγος για την Χριστίνα Μπόμπα και τον Σάκη Τανιμανίδη, οι οποίοι ύστερα από την απόκτηση των διδύμων τους πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Μάλιστα, πριν ακόμη κλείσουν χρόνο, ανακοινώθηκε στο Happy Day πως τα δύο κορίτσια είναι έτοιμα να βαφτιστούν.

Στο ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου, που παρουσιάστηκε την Παρασκευή 6/5 στον αέρα της εκπομπής, η Αριάνα και η Φιλίππα θα βαφτιστούν τον Σεπτέμβριο και η τοποθεσία θα είναι, φυσικά, η Μύκονος. Στις συζητήσεις των γονιών υπήρχαν και άλλα δύο νησιά, παρόλα αυτά για δικούς τους λόγους αποκλείστηκαν, αν και κανείς δεν πρέπει να παραπονιέται για την επιλογή που απέμεινε. Βέβαια, τίποτα δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη.

Νονοί των δύο κοριτσιών, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα είναι η Μαρίνα Βερνίκου και ο Μίλτος Καμπουρίδης, δύο αγαπημένη φίλοι του παρουσιαστή και της συζύγου του.