Η περίοδος που το τοπ μόντελ Ζιζέλ έπιασε πάτο - «Κάπνιζα μανιωδώς, έπινα ένα μπουκάλι...»

Γιατρός την είχε προειδοποιήσει ότι θα πέθαινε

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Η περίοδος που το τοπ μόντελ Ζιζέλ έπιασε πάτο - «Κάπνιζα μανιωδώς, έπινα ένα μπουκάλι...»

Δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι που σε δύσκολες φάσεις τις ζωής τους (όπως είχε αποκαλύψει και γνωστή ηθοποιός) καταφεύγουν στο αλκοόλ θεωρώντας πως θα αντιμετωπίσουν έτσι καλύτερα την κατάσταση. Στην βρετανική Vogue μία άκρως εξομολογητική συνέντευξη έδωσε το πασίγνωστο τοπ μόντελ Ζιζέλ, και μίλησε για τη μάχη που έδωσε με το αλκοόλ όταν η καριέρα της ήταν στο απόγειο.

Η αποκάλυψη της Ζιζέλ

Η 41Χχρονη Βραζιλιάνα, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ότι γιατρός την είχε προειδοποιήσει ότι θα πέθαινε αν δεν έκανε μία δραστική αλλαγή στον τρόπο ζωής της.

Η ίδια εξομολογήθηκε πως τα χρυσά χρόνια της καριέρας της μπορεί να φαινόταν υγιής αλλά πάλευε κρυφά με τους δαίμονες της. Όπως αποκάλυψε υπέφερε από άγχος και κρίσεις πανικού, κάπνιζε μανιωδώς και έπινε ένα μπουκάλι κρασί κάθε βράδυ.

«Εξωτερικά έμοιαζα να είχα τα πάντα και ήμουν μόλις 22 ετών. Εσωτερικά ένιωθα ότι είχα πιάσει πάτο, ξεκινούσα την ημέρα μου με ένα frappuccino με σαντιγί και τρία τσιγάρα και έπινα ένα μπουκάλι κρασί κάθε βράδυ. Φανταστείτε τι έκανε όλο αυτό στο μυαλό μου», δήλωσε αρχικά η Ζιζέλ.

Μία φίλη της της συνέστησε να επισκεφτεί έναν φυσιοπαθητικό ο οποίος της ζήτησε να κόψει τη ζάχαρη, το αλκοόλ, την καφεϊνη, το τσιγάρο και τα γαλακτομικά προϊόντα. «Ο γιατρός μου ήταν Γάλλος και τον θυμάμαι να λέει: ”΄Λοιπόν, θέλεις να ζήσεις” Ήταν τόσο απλό!’;». Όσο για το πρώτο διάστημα που έκανε αυτή την αποτοξίνωση, είπε: «Είχα τις χειρότερες ημικρανίες της ζωής μου εκείνο το διάστημα».

Λίγους μήνες αργότερα, η Ζιζέλ απαλλάχτηκε από τα ενοχλητικά συμπτώματα και επανέκτησε την ενέργεια της. Ξυπνούσε στις 5 το πρωί για τη γυμναστική της, μία συνήθεια που έχει διατηρήσει μέχρι και σήμερα.

Ξεπερνάει κάθε φαντασία το κόσμημα της Ναόμι Κάμπελ που κόστισε 6,6 εκατ. δολάρια - Ξετρέλανε τους πάντες

Άλλη μια χρονιά έφτασε στην επεισοδιακή ημέρα που διάφοροι καλεσμένοι του Hollywood έπρεπε να ακολουθήσουν τον ενδυματολογικό κώδικα για το Met Gala όπου απαιτούσε εμφανίσει από τη Χρυσή Εποχή ευημερίας και πλούτου το 1870 έως και το 1900. (Δείτε εδώ όλες τις εμφανίσεις)

Όπως ήταν λοιπόν λογικό, αρκετοί ήταν εκείνοι οι οποίοι κατάφεραν να "κεντρίσουν" το ενδιαφέρον με την ενδυματολογική τους προτίμηση. Ανάμεσά τους ήταν και το γνωστό μοντέλο, Ναόμι Κάμπελ η οποία μεταξύ άλλων εμφανίστηκε με ένα μαύρο φόρεμα του οίκου Burberry ενώ αυτό που δεν μπορούσε να μείνει ασχολίαστο ήταν τα σπάνια κοσμήματά της.

Πιο συγκεκριμένα, το διαμαντένιο κολιέ είχε 37 «λαμπερά στρογγυλά κίτρινα διαμάντια κοπής brilliant» όπου σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες φτάνει το ποσό των 6,6 εκατομμυρίων δολαρίων. Μάλιστα, χρειάστηκε περίπου δύο χρόνια η διάσημη εταιρία για να προμηθευτεί τα διαμάντια του χρυσού κοσμήματος των 161,52 καρατίων.