Είναι κούκλα ακόμα και με φόρμες - Στη Γλυφάδα η Φαίη Σκορδά παρέα με τον γιο της

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Είναι κούκλα ακόμα και με φόρμες - Στη Γλυφάδα η Φαίη Σκορδά παρέα με τον γιο της

Η Φαίη Σκορδά είναι μια πολύ τρυφερή μανούλα και τοι πόσο πολύ αγαπάει τα παιδιά φαίνεται από τον τρόπο που μεγαλώνει τους δύο γιους της αλλά και από την συχνή συγκίνηση της στην εκπομπή, όταν το θέμα αφορά σε ζητήματα παιδιών.

Μπορεί με τον Γιώργο Λιάγκα να μην είναι ζευγάρι στη ζωή, όμως το γεγονός πως δηλαδή έχουν φέρει μαζί στη ζωή δύο παιδιά τους κάνει να παραμένουν δεμένοι για το καλό της οικογένειάς τους. Πρόσφατα μάλιστα τους είδαμε να έχουν ετοιμάσει ένα εντυπωσιακό πάρτι γενεθλίων για τον μεγάλο τους γιο, τον Δημήτρη που έγινε 8 χρονών.

Στα κενά τους λοιπόν από την κοινή εκπομπή, που παρουσιάζουν αφιερώνονται στα αγόρια τους και η πρόσφατη φωτογραφία με την Φαίη και το παιδί το αποδεικνύει αυτό. Την Πέμπτη 19/5 ο φακός τους απαθανάτισε να περπατούν χέρι χέρι, πηγαίνοντας σε κάποια από τις δραστηριότητές τους.

Η Φαίη Σκορδά με τον γιο της Δημήτρη

Φαίη Σκορδά με γιο

«Εσείς έχετε επανασυνδεθεί;» - "Κάγκελο" ο Λιάγκας και η Σκορδά με ερώτηση

Το πρωί της Παρασκευής 13/5 στο πλατό του Πρωινού, ήταν καλεσμένη η λαμπερή Μπέσσυ Αργυράκη. Η μία εκ των κορυφαίων Ελληνίδων σταρ, που πάντα είναι απολαυστική στις συνεντεύξεις της, απάντησε σε όσα την ρώτησαν η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας, ενώ τους έκανε και μία ερώτηση που τους ξάφνιασε καθώς δεν

Μπέσσυ: Εσείς έχετε επανασυνδεθεί εν τω μεταξύ;
Γιώργος: Όχι βέβαια, καμία σχέση.
Μπέσσυ: Κάπου διάβασα κάτι τέτοιο. Μάλλον το γράψανε…
Γιώργος: Αν πιστεύεις ό,τι διαβάζεις…
Μπέσσυ: Τώρα θα αρχίσω να κλαίω πάλι; Όχι…

Λίγο αργότερα, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να επισημάνει πως: «Επειδή ρώτησες να σου πω. Εμείς έχουμε δύο παιδιά. Πάντα θα υπάρχει ένα κοινό σημείο αναφοράς. Εγώ με τη Φαίη πάντα θα είμαστε συνδεδεμένοι από τη στιγμή που έχουμε δύο παιδιά».