«Μου ήρθε ξαφνικό» - Η ανακοίνωση της Ελένης Μενεγάκη για την απόφαση του Mega

Όλοι περίμεναν πως θα πήγαινε και δεύτερη χρονιά

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Μου ήρθε ξαφνικό» - Η ανακοίνωση της Ελένης Μενεγάκη για την απόφαση του Mega

Η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της το μεσημέρι της Παρασκευής 20/5 ανακοίνωσε ένα δυσάρεστο νέο για το τηλεοπτικό κοινό. Ο λόγος για την αγαπημένη σειρά του Mega, Συμπέθεροι από τα Τίρανα, η οποία φτάνει στο τέλος της.

Οι Συμπέθεροι μας αποχαιρετούν και αυτό φαίνεται πως θα απογοητεύσει τους τηλεθεατές, που περίμεναν να συνεχιστεί και του χρόνου (δείτε εδώ το συγκλονιστικό φινάλε της σειράς).

Η ανακοίνωση της Ελένης Μενεγάκη για τους Συμπέθερους από τα Τίρανα

«Κοιτούσα τα χαρτιά μου και λέω «τι λέει εδώ προτελευταίο επεισόδιο;» και λέω κάτσε να πάρω τηλέφωνο την κυρία Βλαβιανού να μου το επιβεβαιώσει γιατί είναι Μάιος και μου φαίνεται νωρίς εμένα… όμως όχι! Οι συμπέθεροι τελειώνουν την άλλη εβδομάδα»!

Η Ελένη Μενεγάκη αναφώνησε «Μου ήρθε ξαφνικό». Αμέσως μετά η παρουσιάστρια εξήγησε πως σήμερα, 20 Μαΐου είναι το προτελευταίο επεισόδιο της πετυχημένης σειράς του Mega.

Τι θα δούμε σήμερα (20/5) στους Συμπέθερους από τα Τίρανα

Ραγδαίες φαίνεται πως θα είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (20/5) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Mega, Συμπέθεροι από τα Τίρανα μιας και ο Λυκούργος προσπαθεί ακόμα να αποχαρακτηρίσει το κτήμα στην Γκουργκουντζέλα.

Μετά από αμέτρητες παρεξηγήσεις και μπερδέματα, μετά από κρυφές κάμερες και πολλές συνομωσίες, ο Βασίλης και η Πωλίνα μαθαίνουν ότι ο γιος τους τελικά δεν είναι γκέη, αλλά διατηρεί σχέση με την Ντιάνα Κακαλιούρα. Ο Λυκούργος σκέφτεται πως μπορεί να επωφεληθεί και τελικά καταλήγουν μαζί με την Κλαίρη να παγιδέψουν τον Τόλη με την Κλαούντια.

Παράλληλα ο έρωτας της Πωλίνας για τον συμπέθερο έχει φουντώσει κι ενώ η Λίζα πιέζει τους γονείς της για να επισπεύσουν το γάμο με τον με τον Άλφρεντ, το ψέμα του Λυκούργου και της Πένης έχει αρχίσει να αποκαλύπτεται. Τώρα πια, είναι θέμα ημερών να μάθουν όλοι στο Κουδουνάρι ότι οι συμπέθεροι είναι Αλβανοί. Ο Λυκούργος καταστρώνει μαζί με τον Λαλαμπίρδα ένα καταχθόνιο σχέδιο για να αποχαρακτηρίσει το χτήμα στην Γκουργκουντζέλα από αρχαιολογικό χώρο και ταυτόχρονα να απαλλαγεί μια για πάντα από τους Αλβανούς συμπέθερους.