«Κανείς δεν έχει πει ότι...» - Η Έλενα Παπαρίζου "σπάει" τη σιωπή της για τον Ανδρέα Καψάλη

Το μυστικό της σχέσης τους και τα bullying για τα κιλά της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Κανείς δεν έχει πει ότι...» - Η Έλενα Παπαρίζου

Η Έλενα Παπαρίζου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Love It και μίλησε για όλα. Αρχικά, αναφέρθηκε στην Eurovision και τη θέση που πήρε η Ελλάδα με την Αμάντα αλλά και για τον αποκλεισμό της Κύπρου. Στη συνέχεια, μίλησε για το σύζυγό της Ανδρέα Καψάλη αλλά και το bullying που έχει δεχτεί για τα κιλά της.

Η τραγουδίστρια εδώ και πολλά χρόνια έχει στο πλευρό της τον επιχειρηματία, ο οποίος την στηρίζει σε κάθε της βήμα αλλά και δυσκολία. Όπως για παράδειγμα στην δίκη με τον πρώην σύντροφό της, Τόνυ Μαυρίδη.

Η αποκάλυψη της Παπαρίζου για τον Καψάλη

«O έρωτας και η αγάπη είναι λογικό να συμβαδίζουν παράλληλα. Υπάρχουν περίοδοι που είναι πιο πολύ ερωτευμένος και άλλες που είσαι λιγότερο ερωτευμένος. Κανείς δεν έχει πει πως η ζωή αυτή είναι εύκολη. Πρέπει να αγωνιζόμαστε για να είναι μια σχέση καλή», ανέφερε αρχικά.

Στην ερώτηση αν είναι υποστηρικτικός στα όνειρα της απάντησε: «Εννοείται ότι είναι γιατί και αυτός είναι ένας άνθρωπος που έχει τα όνειρα του και τους στόχους του. Εννοείται τα συζητάμε, πολλές φορές και ο άλλος προλαβαίνει να πει την άποψη του χωρίς να ρωτήσει ο άλλος γιατί έτσι κάνουν οι σύζυγοι».

Η διαφορά ηλικίας της Έλενας Παπαρίζου με τον Ανδρέα Καψάλη

Η Έλενα Παπαρίζου φαίνεται πως διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο τα τελευταία δέκα χρόνια στο πλευρό του Ανδρέα Καψάλη. Το ζευγάρι, αν και είναι χαμηλών τόνων, έχει αφήσει να αναφερθεί κατά καιρούς το πόσο σημαντικός είναι ο ένας για τον άλλο.

«Η αλήθεια είναι ότι πάντα πίστευα πως δεν θα παντρευόμουν, αλλά θα συζούσα. Ήταν κάτι που απλώς μου βγήκε με τον Ανδρέα. Τον αγαπώ πάρα πολύ!», είχε δηλώσει στο παρελθόν η γνωστή τραγουδίστρια.

Όπως έχει αποκαλυφθεί, γνώρισε τον σύζυγό της μέσω της κολλητής της φίλης. Εκείνο το διάστημα ο Ανδρέας Καψάλης ήταν χωρισμένος και αποφάσισαν να βγουν ραντεβού. Τα υπόλοιπα έγιναν ιστορία.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2015 έπειτα από 3,5 χρόνια σχέσης... διαβάστε τη συνέχεια στο Athensmagazine.gr