Ευχάριστα νέα για τον Ηλία Ψινάκη - Έγινε γνωστό πως...

Όλη η αλήθεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ευχάριστα νέα για τον Ηλία Ψινάκη - Έγινε γνωστό πως...

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, Ελένη, την Παρασκευή 20/5, συζητήθηκαν όλα όσα θα συμβούν στο επειδόσιο του X-Factor την Κυριακή, όπου ξεκινούν τα Live. Έκπληξη προκάλεσε σε όλους το όνομα που ακούστηκε πως θα παρευρεθεί εκεί για να παραστήσει τον κριτή, ύστερα από τόσα χρόνια απουσίας από την τηλεόραση.

Ο λόγος για τον Ηλία Ψινάκη, με τον οποίο ο Τρύφωνας Σαμαράς δεν θέλει καμία επαφή και τον οποίο κατάφερε να πείσει ο Χρήστος Μάστορας και η κάμερα της εκπομπής τον "τσάκωσε" στα παρασκήνια και πρόλαβε να αποσπάσει κάποιες δηλώσεις του. Ο ίδιος εξήγησε πως πάρθηκε η απόφαση, μίλησε για τους διαγωνιζόμενους, ενώ, όπως πάντα, "πέταξε" και μία επική ατάκα προς την παρουσιάστρια.

Οι δηλώσεις του Ηλία Ψινάκη για το X-Factor

«Ο Χρήστος με έπεισε, μου είπαν ότι θα είμαι στο πρώτο live και τους είπα ότι θα πρέπει να φοράνε όλοι σμόκιν. Είναι τέσσερις ταλαντούχοι άνθρωποι που με το ταλέντο τους μπορούν να εμπνεύσουν τους υπάρχοντες και να βγάλει το X Factor, αν το έχει κανείς μέσα του»,ανέφερε χαρακτηριστικά και είπε στην Μενεγάκη: «Ελένη σε θέλω στο “Γηροκομείο”, πρόσεξε».

"Τρυπώσαμε" στις πρόβες λίγο πριν το πρώτο live - Όλα όσα είδαμε

Τα Chair Challenge τελείωσαν, με τον Χρήστο Μάστορα να διαλέγει και εκείνος την δική του ομάδα, και έτσι το X-Factor είναι στην τελική ευθεία για τα live. Λίγο πριν από το πρώτο live λοιπόν την Κυριακή 22/5 στις 21:00 στο MEGA, η κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη συνάντησε τις ομάδες του Χρήστου Μάστορα και της Μαρίζας Ρίζου, που θα έρθουν αντιμέτωπες, αλλά και τους δύο κριτές-μέντορες.

Σε ρόλο ρεπόρτερ, η Μαρίζα Ρίζου «ανέκρινε» την ομάδα της. Οι Ιωσηφίνα και οι Case Zero ανυπομονούν, ο Άγγελος Αρχανιωτάκης δηλώνει «Θα το ζήσουμε στο έπακρο!», η Εβελίνα Κατσιάκου δεν κρύβει τον ενθουσιασμό της και ο Χρήστος Αδαμόπουλος λέει «Πάμε να περάσουμε τέλεια!».

Η Μαρίζα Ρίζου εξήγησε πώς προετοίμασε την ομάδα της για το πρώτο live show: «Βρήκαμε για τον καθένα ένα τραγούδι που να είναι κοντά στον εαυτό του και να αφήνει χώρο να βγάλει την ερμηνεία και τον τρόπο του. Ο καθένας πρέπει να βρει τι πραγματικά επιθυμεί ο ίδιος».

Την πιο ανεβασμένη διάθεση έχει και η ομάδα του Χρήστου Μάστορα. Ο Κωνσταντίνος Ντάσιος άφησε ένα υπονοούμενο για το «ιταλικό» τραγούδι που θα πει, η Κατερίνα Λαζαρίδου είπε ότι θέλει να ζήσει την εμπειρία στο φουλ, η Αριστέα Αλεξανδράκη υποσχέθηκε να δώσει το 100%, ενώ ο Borek ανέφερε ότι «Θα κάνουμε πανικό!» με ένα τραγούδι από τα ’90s.

Ο Χρήστος Μάστορας αποκάλυψε ότι αρχικά θα τραγουδήσει μαζί με την ομάδα του και, χαριτολογώντας, τόνισε για το επίπεδο των διαγωνιζόμενων: «Πιστεύω ότι όλα τα παιδιά είναι καλά και ισάξια, αλλά τα δικά μου είναι λίγο καλύτερα!».