Ολόσωμο και κατάλευκο - Οι πρώτες φωτογραφίες της Έλενας Παπαρίζου με μαγιό για φέτος

Πιο εντυπωσιακή από ποτέ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ολόσωμο και κατάλευκο - Οι πρώτες φωτογραφίες της Έλενας Παπαρίζου με μαγιό για φέτος

Οι ζέστες έχουν ήδη πιάσει για αυτό και οι περισσότεροι έχουν ήδη φορέσει τα μαγιό τους και έχουν ξεκινήσει τα μπάνια. Μια από αυτές είναι και η Έλενα Παπαρίζου, η οποία πόζαρε με το λευκό ολόσωμό της και αναστάτωσε.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μπορεί κατά καιρούς να δέχεται σχόλια για τα κιλά της, ωστόσο εκείνη είναι ανεπηρέαστη και ακομπλεξάριστη και δεν ακούει κανέναν και τίποτα. Η Έλενα Παπαρίζου λοιπόν, που διατηρεί έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στο instagram, δημοσίευσε μια φωτογραφία της, στην οποία την βλέπουμε να ποζάρει με ένα λευκό ολόσωμο, με την ίδια να είναι πιο εντυπωσιακή από ποτέ.

Φυσικά, όπως ήταν αναμενόμενο, τα σχόλια και τα likes πήραν φωτιά!

Με λευκό ολόσωμο μαγιό η Έλενα Παπαρίζου

Η δίαιτα της λεπτίνης: Πώς από το large πήγε στο medium - small

Συχνά, πυκνά όπως όλες οι γυναίκες υποβάλλει τον εαυτό της σε δίαιτες αλλά μόνο με μία έχει βρει την... υγειά της κι αυτή δεν είναι άλλη από την δίαιτα της λεπτίνης.

Η λεπτίνη είναι μια ορμόνη που παράγεται από τα λιποκύτταρα. Όταν νηστεύετε ή λιμοκτονείτε, τα επίπεδα της λεπτίνης μειώνονται. Ανακαλύφθηκε το 1994 και από τότε οι επιστήμονες τη μελετούν για να μάθουν πώς βοηθά στη ρύθμιση του βάρους και την παχυσαρκία τόσο στα ζώα όσο και στους ανθρώπους.

Η λεπτίνη επικοινωνεί στον εγκέφαλο ότι έχετε αρκετό αποθηκευμένο λίπος. Αυτό θα σας βοηθήσει να μην αισθάνεστε πεινασμένοι και θα σας σταματήσει από την υπερκατανάλωση τροφής.

Έλενα Παπαρίζου

Όταν το σάκχαρο στο αίμα σας είναι χαμηλό, ο εγκέφαλός σας αισθάνεται ότι πεινάτε. Αυτό θα σας κάνει να θέλετε να φάτε περισσότερο φαγητό. Το χαμηλό σάκχαρο στο αίμα κάνει επίσης τον εγκέφαλό σας να σας δώσει σήμα να φάτε πιο γρήγορα και σας δυσκολεύει να κάψετε θερμίδες.

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές τροφές που μπορούμε να φάμε για να μας βοηθήσουν να παραμείνουμε υγιείς. Μερικές από αυτές τις τροφές είναι τα σταφύλια, τα αμύγδαλα, οι ντομάτες, τα αυγά, το γιαούρτι, τα κεράσια, τα μήλα, το μπρόκολο, τα καρότα και οι πιπεριές. Είναι σημαντικό να τρώμε καθημερινά μια ποικιλία από αυτές τις τροφές για να παραμείνουμε υγιείς και να έχουμε ενέργεια. Επιπλέον, η κατανάλωση χυμού λεμονιού βοηθάει καθ' όλη τη διάρκεια.

Υπάρχουν, όμως, και ορισμένα πράγματα που δεν επιτρέπεται να τρώτε αν θέλετε να χάσετε βάρος. Αυτά τα πράγματα περιλαμβάνουν τα αναψυκτικά, τα ποτά, τον καφέ, τους ζαχαρούχους χυμούς, τη ζάχαρη, τα λιπαρά τρόφιμα, τα γλυκά και το πρόχειρο φαγητό. Δεν πρέπει επίσης να τρώτε τίποτα μετά το δείπνο - το οποίο δεν πρέπει να είναι αργότερα από τις 8 το βράδυ. Το πρωινό και το δείπνο θα πρέπει να απέχουν μεταξύ τους 12 ώρες.