Η φωτογραφία που δημοσίευσε η Ελένη Μενεγάκη πριν λίγη ώρα έφερε δεκάδες αντιδράσεις στο Instagram

Πολλές οι ευχές που δέχτηκε για την ονομαστική της εορτή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η φωτογραφία που δημοσίευσε η Ελένη Μενεγάκη πριν λίγη ώρα έφερε δεκάδες αντιδράσεις στο Instagram

Την ονομαστική της εορτή έχει σήμερα Κυριακή 21/5 η Ελένη Μενεγάκη και την περνάει μαζί με την οικογένεια της που είναι και η κύρια προτεραιότητα της από την ημέρα που ήρθε η μικρή Μαρίνα στη ζωή (δείτε πόσο έχει μεγαλώσει). Η παρουσιάστρια έχει μειώσει τις επαγγελματικές της δραστηριότητες με σκοπό να βρίσκεται περισσότερο στο πλευρό τους.

Σήμερα λοιπόν, η παρουσιάστρια θέλοντας να ευχηθεί σε όλους τους Κωνσταντίνους και της Ελένες, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από το τηλεοπτικό πλατό της εκπομπής της και έγραψε "Χρόνια πολλά".

Η φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη και τα σχόλια

Από τα πρώτα κιόλας λεπτά, οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να σχολιάσουν και να της ευχηθούν με τα καλύτερα λόγια. Η Ελένη έχει πολλούς θαυμαστές και θαυμάστριες και είναι λογικό τα σχόλια να είναι δεκάδες.

Το ταξίδι που έκανε λίγες ημέρες πριν την γιορτή της

"Καλή εβδομάδα! Όσο εξακολουθεί ο καιρός να είναι γλυκός νομίζω ότι όλοι κάπως ξεμυαλιζόμαστε. Εγώ δεν έκανα μεγάλη απόδραση, μια ώρα από την Αθήνα είναι η Κάρυστος. Πραγματικά λες και ταξιδέψαμε και πήγαμε… τι να πω…Είναι αυτή η αλλαγή, αυτό που περπατάς στο λιμανάκι και σου έρχονται μυρωδιές από το ψαράκι, το χταποδάκι και όχι μόνο αυτά… αλλά και πολύ ωραίες πίτες. Ευχαριστήθηκα να τρώω πίτες!".

Με αυτά τα λόγια ξεκίνησε την εκπομπή της το μεσημέρι της Δευτέρας 16/5 η Ελένη Μενεγάκη που αποφάσισε να φύγει για ένα τριήμερο το ΣΚ με την οικογένειά της με μοναδικό προορισμό αυτή την φορά όχι την Άνδρο, αλλά την Κάρυστο όπου διαμένει η μητέρα της, Ζέτα.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια φρόντισε να αναρτήσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram στιγμιότυπα από την συγκεκριμένη εξόρμηση ποζάροντας μέσα στο σκάφος αλλά και με τη μαμά της φορώντας ένα ροζ μπικίνι.

Το σκάφος είναι τελευταίας τεχνολογίας και με υπέροχο design -το καμάρι της εταιρείας Ribco, πρώην Scorpion και ανήκει εδώ και αρκετά χρόνια στην οικογένεια της Μενεγάκη. Το καλοκαίρι συνήθως το επιστρατεύουν και κάνουν τουρ σε διάφορα νησιά όλοι μαζί.

Δείτε φωτογραφίες στο Tv24.gr