«Με είχε πάρει τηλέφωνο και...» - Η Καγιά "άδειασε" την Παπαβλασοπούλου μετά τις αιχμές της

Η "κλασάτη" απάντηση της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Με είχε πάρει τηλέφωνο και...» - Η Καγιά

Η Βίκυ Καγιά παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι, όπου μίλησε για την επιστροφή της στο GNTM. Θα έχει και πάλι την παρουσίαση του ριάλιτι στο νέο κύκλο που έρχεται σε λίγους μήνες και έχει προκληθεί ένας μικρός χαμός, καθώς πολλοί λένε πως με την επιστροφή της έδιωξε όλη την υπόλοιπη ομάδα.

«Με το Star έχω τέλειες σχέσεις, είναι η δεύτερη οικογένειά μου. Όταν κάναμε ραντεβού κι ήθελαν να επιστρέψει το GNTM, μου ζήτησαν ανθρώπινα και φιλικά να επιστρέψω για να στηρίξω το project. Μου περιέγραψαν μία νέα και φρέσκια κατάσταση. Επιστρέφω επειδή μου το ζήτησαν με πολύ συγκεκριμένο τρόπο και το θεωρώ υποχρέωσή μου. Με ιντριγκάρει που θα είναι κάτι καινούριο και πρέπει κι εγώ μα είμαι καινούρια», ανέφερε.

Η απάντηση της Καγιά στην Παπαβλασοπούλου

Στη συνέχεια ρωτήθηκε από το δημοσιογράφο για τις αιχμές που πέταξε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου μετά τη δήλωση που είχε κάνει πως θα είναι όλο καινούργιο.

«Εγώ επιστρέφοντας δεν είπα ότι πρέπει να αλλάξει όλο. Το κανάλι αποφάσισε… Δεν ξέρω γιατί αφήνει αιχμές η Ισμήνη γιατί έχουμε εξαιρετική σχέση. Μιλήσαμε πριν καιρό και μάλιστα μου είπε πόσο χαίρομαι που θα είμαστε μαζί. Της λέω αγάπη δεν έχω ιδέα για τι και πως. Εμένα μου έχουν πει μόνο ότι θα επιστρέψω. Περισσότερα θα ξέρω από το κανάλι, όπως κι εσείς», σχολίασε.

«Το GNTM την ανέδειξε»

Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, το πρωί της Πέμπτης 19/5 συνάντησε στο αεροδρόμιο της Βίκυ Καγιά λίγο πριν «πετάξει» για τις Κάννες, και εν όψει του GNTM που σε λίγες ημέρες αναμένεται να ξεκινήσουν και τα γυρίσματα για τον ολοκαίνουργιο κύκλο μίλησε για την Έλενα Χριστοπούλου και τις δηλώσεις που έκανε.

«Απ’ ό,τι ξέρω μέσα Ιουνίου θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα για το GNTM. Όταν αλλάζουν τα πάντα χρειάζεται λίγος χρόνος για αναπροσαρμογή. Η κριτική επιτροπή δεν έχει κλείσει ακόμη. Κάνουν δοκιμαστικά ακόμα. Μόνο για τον Γιώργο Καράβα ξέρω. Πρόκειται για νέα άτομα που δεν έχουν ξανά εμφανιστεί στην τηλεόραση.

Δεν θα επέλεγα ούτε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου ούτε την Έλενα Χριστοπούλου για την κριτική επιτροπή, θα προτιμούσα κάποιον από τα παλιά Next Top Model, όπως ο Χριστόφορος Κοτέντος, Τάσος Σωφρονίου. Δεν ξέρω γιατί η Έλενα δήλωσε ότι δεν θα επέστρεφε. Το GNTM την ανέδειξε, της έδωσε τη δόξα που χρειάζεται για να προχωρήσει παραπέρα. Μπορεί μέσα της να έχει κάποια πικρία δεν ξέρω. Δεν μπορώ να μιλάω για τους άλλους. Λυπάμαι που νιώθει έτσι αλλά αυτό είναι.

Είναι ένα project που η Ζενεβιέβ αγαπούσε και απομακρύνθηκε από αυτό, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχει καλή σχέση με το κανάλι. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να δηλώνει αυτό που θέλει όπως το θέλει, ο καθένας έχει το δικαίωμα να παίρνει ό,τι αποφάσεις θέλει και να εκνευριστεί και να πει κάτι παραπάνω. Μπορεί η γυναίκα να έχει στεναχωρηθεί, ξέρω εγώ; Δικαίωμα του καθενός» τόνισε η Βίκυ Καγιά στην Μένια Κούκου.