Η Ελένη Φουρέιρα πόζαρε ολόγυμνη στο Instagram - Αυτή είναι η φωτογραφία που άναψε "φωτιές"

Κορμάρα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Ελένη Φουρέιρα πόζαρε ολόγυμνη στο Instagram - Αυτή είναι η φωτογραφία που άναψε

Η Ελένη Φουρέιρα έχει θεϊκό κορμί και αυτό το έχουμε δει από πολλές φωτογραφίες που δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Πριν λίγη ώρα όμως ακόμη μια ανάρτηση της, έβαλε "φωτιά" στο προφίλ της.

Η τραγουδίστρια θέλοντας να ανακοινώσει πως σε λίγες ημέρες θα βγει το νέο της άλμπουμ, πόζαρε ολόγυμνη φορώντας μόνο ένα ζευγάρι μαύρα γάντια.

Η φωτογραφία της Ελένης Φουρέιρα

Όπως ήταν λογικό, οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να της σχολιάσουν και να την αποθεώσουν για ακόμη μια φορά. Η Φουρέιρα διαθέτει ένα τέλειο σώμα με άψογες αναλογίες που θα ζήλευαν πολλές.

Η διατροφή της Ελένης Φουρέιρα

Για να παραμένει σταθερή στα κιλά της, ακολουθεί ένα "μυστικό", ενώ έχει περιορίσει σε ποσότητα ορισμένα τρόφιμα.

Όπως μάλιστα έχει πει σε συνέντευξή της στο περιοδικό "You", δεν μπορεί να μην γυμνάζεται καθώς η άσκηση της προσφέρει ευεξία. Ένα από τα μυστικά της είναι ότι δεν κάνει συνεχώς το ίδιο πρόγραμμα γυμναστικής για να σοκάρει το σώμα της και να βλέπει πιο γρήγορα αποτελέσματα.

Έτσι κάνει 3 ημέρες την εβδομάδα στίβο και τις υπόλοιπες 3 (ξεκουράζεται και μια μέρα την εβδομάδα) κάνει 20 λεπτά τρέξιμο και 4 σετ των 15 επαναλήψεων από καθίσματα, κοιλιακούς και ραχιαίους.

Ελένη Φουρέιρα κιλά διατροφή

«Το μυστικό να μην παχύνεις είναι το βραδινό νομίζω. Θεωρώ πως ό,τι και να τρως την ημέρα, αν γυμνάζεσαι και προσέχεις λίγο το βραδινό σου, δεν τρως για παράδειγμα γλυκά ή τηγανητά το βράδυ, δεν πρόκειται να παχύνεις ποτέ».

Σε ό,τι αφορά τη διατροφή της η Ελένη δεν τρώει αλεύρι, ζάχαρη και αλάτι σε μεγάλες ποσότητες αλλά δεν στερείται τίποτα. Τρώει τα πάντα με μέτρο.

Μέσα στην ημέρα τρώει:

  • Πρωινό: Τοστ με γαλοπούλα και τυρί και ένα ποτήρι γάλα ή ένα μπολ με γάλα και δημητριακά τα οποία συνδυάζει πάντα με ομελέτα με τρία ασπράδια αυγών.
  • Μεσημεριανό: Μοσχαρίσια μπριζόλα με ρύζι και σαλάτα πράσινη ή ψάρι με χόρτα και μακαρόνια με κιμά.
  • Δείπνο: Τόνος με μαρούλι ή καλαμάκια κοτόπουλου με σαλάτα.