Star: «Χωρισμός» για την Ελίνα Παπίλα και τον Γιώργο Καρτελιά;

Η απάντηση της παρουσιάστριας

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Star: «Χωρισμός» για την Ελίνα Παπίλα και τον Γιώργο Καρτελιά;

Το πρωί του Σαββάτου 21/5 η κάμερα της εκπομπής του Mega, «Χαμογέλα και πάλι» συνάντησε την παρουσιάστρια Ελίνα Παπίλα. Η παρουσιαστρια ρωτήθηκε για την μέχρι τώρα εμπειρία της στην παρουσίαση αλλά και για το αν θα συνεχιστεί η εκπομπή Breakfast@Star, η οποία σύμφωνα με τα νούμερα τηλεθέασης, τελευταία, δε φαίνεται να τα πηγαίνει αρκετά καλά.

Οι δηλώσεις της Ελίνας Παπίλα για τη συνέχεια της συνεργασίας της με τον Γιώργο Καρτέλια

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και μόνο που κάνω αυτή τη δουλειά. Επειδή δεν έκανα τηλεόραση για εμένα είτε ήταν ανταγωνιστική χρονιά είτε, δεν με φόβισε. Έκανα το καλύτερο σαν να είναι η τελευταία μου φορά». είπε.

Στις φήμες που τη θέλουν να «χωρίζει» τηλεοπτικά με τον Γιώργο Καρτελιά στο Breakfast@Star απάντησε: «Δεν έχω ακούσει ότι θέλουν να μας χωρίσουν».

Ο Νίκος Συρίγος με τη σειρά του αποκάλυψε από το ρεπορτάζ του προκύπτει ότι πράγματι οι δρόμοι του τηλεοπτικού διδύμου χωρίζονται από τη νέα σεζόν.

Οι δηλώσεις του Καρτέλια και της Παπίλα για τα επαγγελματικά τους σχέδια

Στην εκπομπή του Κωνσταντίνου Καμέα, Status, βρέθηκαν την Κυριακή 20/3, οι παρουσιαστές του Breakfast@Star, Γιώργος Καρτέλιας και Ελίνα Παπίλα. Οι δυο τους, οι οποίοι σύμφωνα με τα νούμερα τηλεθέασης, τελευταία, φαίνεται να τα πηγαίνουν αρκετά καλά, αποκάλυψαν μεταξύ άλλων αν πρόκειται να συνεχίσουν την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στο κανάλι αλλά και ποια είναι τα σχέδιά τους.

«Ήταν δελεαστικό, ήταν τιμητικό, γιατί ήθελαν να πάρουμε το πρωινό του Sok Fm και να το πάμε στο Star, σας θέλουμε όπως είσαστε εδώ. Πάμε να κάνουμε αυτό που κάνουμε εδώ, εκεί. Αυτό ήταν για μένα το βασικό», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καρτελιάς, με την Ελίνα Παπίλα να απαντάει:

«Αυτό που κάναμε στο ραδιόφωνο ήταν πολύ μεγάλο, με τεράστια αποδοχή από τον κόσμο. Μας έστελναν μηνύματα ότι μας ακούν μέχρι και από τη Νορβηγία, την Φινλανδία και τον Καναδά. Υπήρχε μία πρόταση που ήταν για πάνελ, στις άλλες δεν είχαμε προχωρήσει στις συζητήσεις. Όταν ήρθε η πρόταση του Star, ο ενθουσιασμός ήταν τεράστιος. Θεωρώ ότι η τηλεόραση έχει περάσει σε μια νέα εποχή που τα πρόσωπα που θέλουν οι τηλεθεατές να βλέπουν είναι οικεία, ζεστά, αληθινά».

«Νομίζω ότι τα βίντεο που ανεβάζαμε στα social τράβηξαν την προσοχή. Δεν είμαστε δήθεν, είμαστε απλοί λιτοί», πρόσθεσε λίγο αργότερα ο Γιώργος Καρτελιάς με την συμπαρουσιάστριά του να λέει:

«Δεν γνωρίζουμε, δεν έχουμε κάνει καμία συζήτηση ακόμα. Φαντάζομαι είναι πολύ νωρίς για να συζητήσουμε για του χρόνου. Θα θέλαμε πάρα πολύ να μας δοθεί αυτή η ευκαιρία, το κανάλι εξακολουθεί και μας αγαπάει πολύ, μας στηρίζει, μας φροντίζει πάρα πολύ. Θέλουμε να πιστεύουμε πως ναι».