«Αλλά το σημαντικό με αυτό το τραγούδι ...»: Ο Γιώργος Αρσενάκος αποκαλύπτει το άγνωστο περιστατικό με τον Βρεττό

Η αποκάλυψη στον αέρα από τον CEO της Panik Records

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Αλλά το σημαντικό με αυτό το τραγούδι ...»: Ο Γιώργος Αρσενάκος αποκαλύπτει το άγνωστο περιστατικό με τον Βρεττό

Το βράδυ του Σαββάτου 21/5 στην εκπομπή Chart Show η Δέσποινα Βανδή (δείτε την εδώ με μαγιό στην παραλία) φιλοξένησε και πάλι εξέχοντες καλλιτέχνες. Συγκεκριμένα, παρουσίασε τη λίστα με τους 30 πιο επιτυχημένους άνδρες καλλιτέχνες της δεκαετίας 2011-2020 αυτή τη φορά. Ανάμεσά τους λοιπόν και ο Ηλίας Βρεττός. Ο αγαπημένος τραγουδιστής ερμήνευσε μερικές από τις μεγάλες του επιτυχίες.

Κάπου εκεί βρισκόταν και ο Γιώργος Αρσενάκος, ο οποίος είναι ο ένας από τους δύο experts που έχει στο πλευρό της η παρουσιάστρια σε κάθε εκπομπή (δείτε εδώ ποιος είναι ο άλλος). Ο CEO της Panik Records με την εμφάνιση του Βρεττού συγκινήθηκε. Αφορμή αποτέλεσε, όπως αποκάλυψε, το γεγονός πως του ήρθε στο νου ένα άσχημο περιστατικό κατά τη συνεργασία του με τον τραγουδιστή.

Η άγνωστη ιστορία μεταξύ Αρσενάκου και Βρεττού

«Το «Φώναξε με», ήταν ένα τραγούδι, το οποίο θέλαμε όλοι πάρα πολύ να βγει. Μας άρεσε πολύ και το τραγουδούσαμε. Δεν βγήκε τη στιγμή που είχαμε επιλέξει γιατί βγήκε ένα άλλο πιο «μαγαζάτο» τραγούδι. Μετά βγήκε το «Φώναξε με» και ο Ηλίας ταλαιπωρήθηκε πολύ, πήγε στα Γρεβενά, με -5 βαθμούς. Αλλά το σημαντικό με αυτό το τραγούδι είναι ότι με συγκινεί όταν το ακούω, γιατί θυμάμαι τον Ηλία στο νοσοκομείο μετά το τροχαίο που είχε… Πόση δύναμη ψυχής είχε εκείνη τη στιγμή και πόσο μπόρεσε να ξεπεράσει αυτό που συνέβη», είπε συγκινημένος.

Σε προηγούμενη εκπομπή, όμως, δε σταμάταγε να τρολάρει την Βανδή

Και αυτό το Σάββατο 30/4 η παρουσιάστρια του Chart Show Δέσποινα Βανδή, έκλεψε για ακόμα μια φορά τις εντυπώσεις, με την απίθανη εμφάνιση της με εξώπλατο φόρεμα. Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια επέλεξε για αυτή τη βραδιά ένα αποκαλυπτικό φόρεμα σε στενή γραμμή με διακριτικό κόψιμό στο μπροστινό μέρος και φυσικά με την πλάτη να φαίνεται και τότε ο Γιώργος Αρσενάκος την τρόλαρε για τα καλά

Ο Γιώργος Αρσενάκος δε δίστασε να την τρολάρει λέγοντάς της, πως επέλεξε το ιδανικό φόρεμα για την βραδιά αυτή που είναι αφιερωμένη στην Ελληνική παραδοσιακή μουσική, μιας και θα παρουσιαστεί η λίστα με τα 30 πιο επιτυχημένα παραδοσιακά τραγούδια από κάθε γωνιά της Ελλάδας!