GNTM 5: Αυτά είναι τα πρόσωπα που έκαναν audition για τον νέο κύκλο - Μεγάλα ονόματα ανάμεσά τους

Έρχεται με μεγάλες αλλαγές

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
GNTM 5: Αυτά είναι τα πρόσωπα που έκαναν audition για τον νέο κύκλο - Μεγάλα ονόματα ανάμεσά τους

Πολλά ακούγονται σχετικά με το ποια ονόματα θα πλαισιώσουν την κριτική επιτροπή του διαγωνισμού, την ώρα που η Βίκυ Καγιά πρόσφατα προχώρησε σε σχόλιο σχετικά με την Έλενα Χριστοπούλου και τη δήλωσή της πως δεν θα επέστρεφε στο GNTM. Το μεσημέρι της Κυριακής 22/5 η Μαρία Ηλιάκη αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή “Τι λες τώρα”, τα πρόσωπα που έκαναν δοκιμαστικό για την κριτική επιτροπή του GNTM που θα προβληθεί μέσα από τη συχνότητα του Star τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Ποιοι πέρασαν από audition για το GNTM;

Από τα “παλιά” πρόσωπα θα παραμείνει μόνο ο Γιώργος Καράβας, ο οποίος σύμφωνα με τα δημοσιεύματα θα αναλάβει κι αυτός μια από τις τέσσερις θέσεις των κριτών, και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το casting έγινε την Τετάρτη 11 Μαΐου στα στούντιο Καραμάνος.

Ο λόγος για τους, Σοφία Χατζηπαντελή- Μοντέλο, Βάσω Κολλιδά- Μοντέλο και παρουσιάστρια, Ορσαλία Παρθένη- Σχεδιάστρια, Θανάσης Κρίκης- Φωτογράφος, Αρετή Ντάρμα- Ιδιοκτήτρια γραφείου PR, Χρήστος Πετρίδης- Σχεδιαστής

Μάλιστα, όπως ανέφερε η Μαρία Ηλιάκη, δοκιμαστικό έκανε και η Βίκυ Κουλιανού, ωστόσο, δεν διευκρινίστηκε αν έκανε casting για μια θέση στην κριτική επιτροπή ή για τη θέση του coach.

Η Καγιά "άδειασε" την Παπαβλασοπούλου μετά τις αιχμές της

Η Βίκυ Καγιά παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι, όπου μίλησε για την επιστροφή της στο GNTM. Θα έχει και πάλι την παρουσίαση του ριάλιτι στο νέο κύκλο που έρχεται σε λίγους μήνες και έχει προκληθεί ένας μικρός χαμός, καθώς πολλοί λένε πως με την επιστροφή της έδιωξε όλη την υπόλοιπη ομάδα.

«Με το Star έχω τέλειες σχέσεις, είναι η δεύτερη οικογένειά μου. Όταν κάναμε ραντεβού κι ήθελαν να επιστρέψει το GNTM, μου ζήτησαν ανθρώπινα και φιλικά να επιστρέψω για να στηρίξω το project. Μου περιέγραψαν μία νέα και φρέσκια κατάσταση. Επιστρέφω επειδή μου το ζήτησαν με πολύ συγκεκριμένο τρόπο και το θεωρώ υποχρέωσή μου. Με ιντριγκάρει που θα είναι κάτι καινούριο και πρέπει κι εγώ μα είμαι καινούρια», ανέφερε.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε από το δημοσιογράφο για τις αιχμές που πέταξε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου μετά τη δήλωση που είχε κάνει πως θα είναι όλο καινούργιο.

«Εγώ επιστρέφοντας δεν είπα ότι πρέπει να αλλάξει όλο. Το κανάλι αποφάσισε… Δεν ξέρω γιατί αφήνει αιχμές η Ισμήνη γιατί έχουμε εξαιρετική σχέση. Μιλήσαμε πριν καιρό και μάλιστα μου είπε πόσο χαίρομαι που θα είμαστε μαζί. Της λέω αγάπη δεν έχω ιδέα για τι και πως. Εμένα μου έχουν πει μόνο ότι θα επιστρέψω. Περισσότερα θα ξέρω από το κανάλι, όπως κι εσείς», σχολίασε.