Έγκυος για δεύτερη φορά η σύντροφος του Ορφέα Αυγουστίδη; Η απάντηση της Τζομπανάκη

«Μεγάλη ευκαιρία για να σας πω κάτι...»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Έγκυος για δεύτερη φορά η σύντροφος του Ορφέα Αυγουστίδη; Η απάντηση της Τζομπανάκη

Την Κυριακή 22/5 το πλατό του Καλύτερα δε Γίνεται, είχε κάτι από Κρήτη και Σασμό, μιας και στην παρέα της Ναταλίας Γερμανού ήταν καλεσμένη η αγαπημένη ηθοποιός Μαρία Τζομπανάκη την οποία απολαμβάνουμε στην καθημερινή σειρά του Alpha. Η ηθοποιός, με αφορμή μία ερώτηση σχετικά με το ποιος είναι ο πατέρας του Νικηφόρου, θέλησε να βάλει κάποια πράγματα στη θέση τους σχετικά με όσα γράφονται για τον γιο της Ορφέα Αυγουστίδη.

Έγκυος η σύντροφος του Ορφέα Αυγουστίδη;

«Μεγάλη ευκαιρία για να σας πω κάτι. Κυκλοφορεί τελευταία μια είδηση και μου το λένε συνέχεια, εγώ δεν το έχω ψάξει στο ίντερνετ, ότι η νύφη μου, η Γεωργία μας, είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί. Μακάρι να ήταν αλλά δεν είναι. Μακάρι να κάνουν και άλλα παιδιά. Έχουν μάλλον κάπως μπερδευτεί με τη σειρά. Η Γεωργία μας δεν είναι έγκυος.

Ο Μαθιός και η Μαριλίτα δεν ξέρω γιατί εγώ είμαι η Καλλιόπη που δε ξέρει. Κανείς μας δεν ξέρει. Θα το μάθουμε κάποια στιγμή αλλά δε ξέρω πότε. Η φετινή σεζόν θα λήξει με ανάμεικτα συναισθήματα» είπε η Μαρία Τζομπανάκη.

Ο άγνωστος τρίτος γάμος της Μαρίας Τζομπανάκη

Η Μαρία Τζομπανάκη είναι μία από τις πιο εμβληματικές παρουσίες στην ελληνική τηλεόραση. Φέτος πραγματοποίησε τη μεγάλη της επιστροφή στη μικρή οθόνη με τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA, Σασμός, στην οποία μάλιστα πρωταγωνιστεί μαζί με τον αγαπημένο της γιό, Ορφέα Αυγουστίδη.

Η Μαρία Τζομπανάκη γνωρίστηκε με τον ηθοποιό Ντίνο Αυγουστίδη στα γυρίσματα της. Η σειρά «Το γυμνό κορίτσι» ήταν η αφορμή τη γνωριμίας τους. Οι δυο τους ερωτεύτηκαν και ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στις αρχές του 1985. Τον Ιούνιο της ίδιας χρονιάς μάλιστα, ήρθε στη ζωή ο μονάκριβος γιος τους, Ορφέας. Οι δύο ηθοποιοί ωστόσο, αποφάσισαν να χωρίσουν και κάποια χρόνια αργότερα.

Το 2001 η Μαρία Τζομπανάκη ανέβηκε ξανά τα σκαλιά της εκκλησίας με τον... διαβάστε την συνέχεια στο Tv-24.gr