«Στο Happy Day ήμουν 4 χρόνια και αισθάνομαι ότι...» - Θα ξαναγύριζε σε πάνελ η Ελένη Τσολάκη;

Δεν γνωρίζει ακόμη εάν θα συνεχίσει με την εκπομπή της

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Στο Happy Day ήμουν 4 χρόνια και αισθάνομαι ότι...» -  Θα ξαναγύριζε σε πάνελ η Ελένη Τσολάκη;

Μία πολύ ουσιαστική και ειλικρινής συνέντευξη παραχώρησε η Ελένη Τσολάκη το μεσημέρι της Κυριακής στο Τι λες τώρα και στον Στέφανο Κωνσταντινίδη. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μίλησε για τη φετινή σεζόν, τα προηγούμενα επαγγελματικά της βήματα και τα επόμενα, καθώς είχε απαντήσει πρόσφατα σε ερώτηση που της έγινε για το Happy Day αλλά και τον γάμο της.

Τι αναφέρει η Ελένη Τσολάκη για τα επαγγελματικά της

Η ίδια θυμάται την εποχή που παρουσίαζε την εκπομπή «Πέδες». Όπως λέει ήταν μόλις 25 ετών και ήταν η εποχή της μεγαλύτερης ανεμελιάς. «Στο Happy Day ήμουν 4 χρόνια και αισθάνομαι ότι ήμουν 10» δηλώνει.

Ανέφερε επίσης πως την κεντρίζει πολύ περισσότερο η δουλειά πίσω από τις κάμερες, η δημιουργία της εκπομπής από την παρουσίαση. Προσθέτει πως της λείπει η χαρά από την καθημερινότητα και πιστεύει πως είναι κάτι που το έχει ανάγκη και ο κόσμος πολύ. Σε ό,τι αφορά τις ανάγκες της επικαιρότητας που έκαναν τις ψυχαγωγικές εκπομπές να καταπιαστούν και με την ενημέρωση, λέει πως προσαρμοστήκανε και πως όλες οι εκπομπές «απέναντι» στη δική της είναι στημένες, δουλεμένες και έχουν το κοινό τους.

Αποκαλύπτει πως θα επέστρεφε σε ένα πάνελ ανάλογα με τον κεντρικό παρουσιαστή και τη σύνθεση της εκπομπής. «Σημασία έχει τι παίρνεις από τους άλλους» συμπληρώνει ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο κομμάτι της ψυχοθεραπείας, δηλώνοντας πως τα τελευταία χρόνια επισκέπτεται ειδικό. «Είναι το ραντεβού με τον εαυτό σου» λέει χαρακτηριστικά.

Ολοκληρώνοντας δηλώνει πως δεν θα άλλαζε τίποτα από την εκπομπή της, ωστόσο δεν γνωρίζει ακόμη εάν θα συνεχίσει.

Επεισόδιο στα καμαρίνια του OPEN ανάμεσα στην Ελένη Τσολάκη και την Μάριον Μιχελιδάκη

Ένα "καυτό" ρεπορτάζ αποκάλυψε νωρίτερα η εκπομπή Τι λες τώρα, το μεσημέρι της Κυριακής. Συγκεκριμένα, αποκάλυψαν το επεισόδιο που σημειώθηκε στα καμαρίνια του OPEN, ανάμεσα στην Ελένη Τσολάκη και την Μαριόν Μιχελιδάκη.

Όπως ειπώθηκε, η εκπομπή Μέρα μεσημέρι με την Μαριόν "έκλεψε" το αποκλειστικό της εκπομπής Open Weekend, με αποτέλεσμα να σημειωθεί μεγάλη ένταση πίσω από τις κάμερες (δείτε το αποκλειστικό που "άναψε φωτιές" εδώ).

Μετά λοιπόν την προβολή τους, η Ελένη Τσολάκη στην εκπομπή της λίγες ημέρες αργότερα πρόβαλε ξανά τα πλάνα και απευθυνόμενη στους τηλεθεατές είπε πως είδαν ένα μέρος του την προηγούμενη ημέρα.

«Είναι πράγματι αποκλειστικό της δικής μας εκπομπής, γιατί μόνο η κάμερά μας βρέθηκε εκεί… Πρέπει να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους, η δημοσιογραφική ομάδα του Open Weekend έκανε πάρα πολύ μεγάλο αγώνα για να έχουν τις ακριβείς πληροφορίες. Όντως μετά από δυο ημέρες προσπάθειας βρήκαμε την ώρα και το μέρος» είχε τονίσει χαρακτηριστικά.

Όλες οι λεπτομέρειες στο βίντεο: