«Βέβαια για να φτάσω στη Χαρούλα...» - Ο Θεοφάνους αποκαλύπτει για τη γνωριμία του με την Χάρις Αλεξίου

Πώς ξεκίνησε;

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Βέβαια για να φτάσω στη Χαρούλα...» - Ο Θεοφάνους αποκαλύπτει για τη γνωριμία του με την Χάρις Αλεξίου

Ο Γιώργος Θεοφάνους φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 22/5 στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» στη στήλη «Θυμάσαι». Ο γνωστός συνθέτης και στιχουργός προέβη σε μία αναδρομή στα παλιά και μεταξύ άλλων θυμήθηκε πώς γράφτηκε το τραγούδι «ο δικός μου ο δρόμος» του Πασχάλη Τερζή. Το τραγούδι αυτό μάλιστα, αρχικά προοριζόταν για τον Στέφανο Κορκολή, όπως ανέφερε.

Η δήλωση του Θεοφάνους για την Χάρις Αλεξίου

Ακόμη, περιέγραψε τη συνεργασία του με τη Χάρις Αλεξίου αλλά και το πώς ξεκίνησε η ιστορία αυτή. «Όταν έγραψα το τραγούδι “Τα καλύτερα θα ‘ρθουν”, ήταν το πρώτο τραγούδι που πήγα στη Χαρούλα, η οποία προέβη σε μία σπάνια εξομολόγηση πρόσφατα. Βέβαια για να φτάσω στη Χαρούλα υπήρξε το τηλεφώνημά της το οποίο νόμιζα μου έκαναν πλάκα», αποκάλυψε.

Live εμφανίσεις για Θεοφάνους και Δέσποινα Βανδή

Μια πολύ όμορφη περίοδο διανύει η Δέσποινα Βανδή, τόσο σε προσωπικό επίπεδο, μιας και βρίσκεται σε σχέση με τον Βασίλη Μπισμπίκη (δείτε εδώ νέες αποκλειστικές τους φωτογραφίες) όσο όμως και σε επαγγελματικό, μιας και παρουσιάζει το Chart Show στον ALPHA, που πηγαίνει αρκετά ικανοποιητικά.

Μάλιστα, η αγαπημένη τραγουδίστρια ανακοίνωσε και το επόμενο επαγγελματικό της βήμα, για το οποίο φαίνεται πως είναι αρκετά ενθουσιασμένη. Όπως αποκάλυψε, λοιπόν, η Δέσποινα Βανδή ξεκινάει τις live εμφανίσεις της μαζί με τον Γιώργο Θεοφάνους.

Η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια κοινή τους φωτογραφία και έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα: «Μαγικες μουσικές βραδιές ξεκινάνε με το μοναδικό @theofanousg! Χαίρομαι που θα συναντηθούμε στη σκηνή με ένα δημιουργό που μας έχει χαρίσει υπέροχα τραγούδια όλα αυτά τα χρονια και έχει γράψει κι αυτός τη δικη του μεγάλη ιστορία στη μουσική! Ανυπομονώ! Η προπώληση άρχισε στο @vivagr_tickets. 8 Ιουνίου στο Κατράκειο! Επιτέλους θα ανταμώσουμε μετά από τόσο καιρό!».