Το εντυπωσιακό πάρτι της Υβόννης Μπόσνιακ για την μικρή Ελένη - Παρούσα και η Μαρία Μπεκατώρου

Οι τρυφερές αναρτήσεις

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Το εντυπωσιακό πάρτι της Υβόννης Μπόσνιακ για την μικρή Ελένη - Παρούσα και η Μαρία Μπεκατώρου

Η Υβόννη Μπόσνιακ, η οποία πρόσφατα άλλαξε τα μαλλιά της, μαζί με τον αγαπημένο της σύζυγο, Αντώνη Ρέμο και την 7χρονη κορούλα τους απολαμβάνουν τις οικογενειακές τους διακοπές και περνούν στιγμές χαλάρωσης, όποτε καταφέρουν να ξεκλέβουν χρόνο από το βεβαρημένο πρόγραμμα.

Μάλιστα, η σχεδιάστρια μόδας και πρώην μοντέλο είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media όπου δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Έτσι έκανε και χτες 21/5,που διοργάνωσε ένα εντυπωσιακό πάρτι για τη γιορτή της κόρης της, Ελένης, δίπλα στην θάλασσα, με εκείνη σε αμιγώς καλοκαιρινό look. Για τον Αντώνη Ρέμο βέβαια, η χαρά ήταν διπλή. Γιόρταζε η αγαπημένη του μητέρα αλλά και η κόρη του που έχει πάρει το όνομα της γιαγιάς της. Η μικρή Ελένη ήρθε στον κόσμο στις 14 Φεβρουαρίου, την ημέρα που γιορτάζουν οι ερωτευμένοι, πριν από 7 χρόνια.

Οι αναρτήσεις της Υβόννης Μπόσνιακ από το μοναδικό πάρτι της κόρης της, Ελένης

Η γλυκιά μαμά φρόντισε να ετοιμάσει ένα πολύ όμορφο πάρτι για τη μικρή της κόρη και κάλεσε όλους τους φίλους της. Το απόγευμα δίπλα στη θάλασσα ήταν ειδυλλιακό.

παρτυ κορης Υβόννης μπεκατωρου

παρτυ κορης Υβόννης

Οι γονείς Υβόννη Μπόσνιακ και ο Αντώνης Ρέμος βρίσκουν χρόνο και για τους δυο τους

Για τον αγαπημένο τραγουδιστή Αντώνη Ρέμο είναι γεγονός, πως τα επαγγελματικά του πάνε πάρα πολύ καλά με αποτέλεσμα να είναι προσηλωμένος εκεί και να μην έχει πολύ ελεύθερο χρόνο για εκείνον και την οικογένεια του. Οι γυναίκες της ζωής του, η κόρη και η σύζυγος του σε κάθε περίπτωση τον καταλαβαίνουν και περιμένουν αυτές τις λίγες στιγμές, που ξεκλέβει για εκείνες.

Οι προσωπικές στιγμές του ζευγαριού είναι ακόμα λιγότερες και η πρόσφατη φωτογραφία που κυκλοφόρησε από την Τρίτη 17/5 μας δείχνει πόσο ταιριαστοί είναι. Μετά την σπάνια ερωτική εξομολόγηση του μοντέλου για τα μάτια του τραγουδιστή, τους βλέπουμε να πίνουν ξέγνοιαστα τον καφέ τους στη Γλυφάδα.

Ρέμος - Μπόσνιακ