«Το ωραιότερο δώρο...» - Συγκινημένη Ντόρα Μπακογιάννη με την κίνηση του εγγονού της

Η τρυφερή ανάρτησή της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Το ωραιότερο δώρο...» - Συγκινημένη  Ντόρα Μπακογιάννη με την κίνηση του εγγονού της

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Ντόρα Μπακογιάννη θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους το υπέροχο δώρο που της έκανε ο εγγονός της, Γιώργος μετά το ταξίδι του στα Γιάννενα.

Η πολιτικός είναι πολύ κοντά με την οικογένειά της και μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που επιλέγει να ανεβάσει στιγμιότυπα με τα εγγόνια της (δείτε εδώ τη φωτογραφία που ανέβασε με την εγγονή της, Ντόρα).

Αυτή τη φορά, μοιράστηκε το δώρο που έλαβε από τον Γιώργο, το οποίο μάλιστα πάνω γράφει: «Γιαγιά έχω μία και της έχω αδυναμία».

Ξετρελαμένη με το δώρο του εγγονού της η Ντόρα Μπακογιάννη

«Ο εγγονός μου ο Γιώργος πήγε στα Γιάννενα και μου έφερε το ωραιότερο δώρο!», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Ντόρα Μπακογιάννη.

Ο εγγονός μου ο Γιώργος πήγε στα Γιάννενα και μου έφερε το ωραιότερο δώρο!

Posted by Ντόρα Μπακογιάννη - Dora Bakoyannis on Sunday, May 22, 2022

Το δώρο που είχε κάνει η Ντόρα Μπακογιάννη στη Σία Κοσιώνη για τον γάμο της με τον Κώστα Μπακογιάννη

Στις 22 Ιουλίου του 2017 ο Κώστας Μπακογιάννης και η Σία Κοσιώνη δέθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, με την παρουσιάστρια να ήταν ήδη έγκυος στο πρώτο τους παιδάκι, το οποίο και έφερε στον κόσμο στις 9 Οκτωβρίου -δείτε εδώ πόσο έχει μεγαλώσει ο μικρός Δήμος-.

Το ευτυχισμένο και αγαπημένο ζευγάρι παντρεύτηκε γύρω στις 8 η ώρα το βράδυ και οι ετοιμασίες είχαν γίνει σε ένα μαγευτικό πέτρινο σπίτι, σε ένα καταπράσινο τοπίο. Η νύφη έμενε στους Κορσιλάδες, στο εξοχικό του Κώστα Μπακογιάννη, λίγο έξω από την πόλη.

Μάλιστα, μέτρα ασφαλείας που είχαν λάβει ήταν δρακόντεια, μιας και βρισκόταν εκεί όλος ο ισχυρός πολιτικός και οικονομικός κόσμος αυτής της χώρας, όπως ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο κ. Αλαφούζος, ο κ. Μαρινάκης και άλλοι.

Το δώρο που είχε κάνει η Ντόρα μπακογιάννη στη Σία Κοσιώνη για τον γάμο της με τον Κώστα Μπακογιάννη

Το προηγούμενο βράδυ, όλη η οικογένεια είχε δειπνήσει σε ταβέρνα, με τους επώνυμους να προσπαθούν να αποφύγουν τους δεκάδες paparazzi που είναι ακροβολισμένοι στο χώρο. Η Ντόρα Μπακογιάννη έχει μεγάλη αδυναμία στη Σία Κοσιώνη, και για αυτό της είχε προσφέρει ένα υπέροχο δώρο.

Συγκεκριμένα, της έδωσε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια, οικογενειακά κειμήλια, που πηγαίνουν από γενιά σε γενιά. Επίσης, είχε δεχτεί το ζευγάρι να μείνει στην Αραβαντινού, κάτω από το γραφείο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.