Με μαύρο μικροσκοπικό μπικίνι και χωρίς ρετούς - Κορμάρα στα 54 της η Κωνσταντίνα Μιχαήλ

Ξεκίνησε τα μπάνια της για το καλοκαίρι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με μαύρο μικροσκοπικό μπικίνι και χωρίς ρετούς - Κορμάρα στα 54 της η Κωνσταντίνα Μιχαήλ

Τι κι αν η Κωνσταντίνα Μιχαήλ έχει φτάσει πλέον τα 54 της χρόνια, ο χρόνος φαίνεται πως δεν έχει περάσει από πάνω της. Η ηθοποιός εξακολουθεί να διατηρεί την άψογη σιλουέτα της, ενώ το πρόσωπό της λάμπει.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο, η Κωνσταντίνα Μιχαήλ εκμεταλλεύτηκε την άνοδο της θερμοκρασίας και έτσι αποφάσισε να κάνει το πρώτο της μπάνιο. Πήγε λοιπόν στη λίμνη της Βουλιαγμένης και έκανε την πρώτη βουτιά για φέτος το καλοκαίρι.

Μάλιστα, η ηθοποιός αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δύο φωτογραφίες από το μπάνιο της, στις οποίες ποζάρει με δύο διαφορετικά μαγιό.

Και στις δύο φωτογραφίες βέβαια φαίνεται το υπέροχο σώμα της, το οποίο έχει καταφέρει να μείνει αψεγάδιαστο μέσα στα χρόνια, κάτι που φάνηκε και από την τόπλες φωτογραφία που ανέβασε πριν από λίγο καιρό.

Άψογη η σιλουέτα της Κωνσταντίνας Μιχαήλ

«Αν σε αγαπάει, ας κάνει μία απιστία»

Στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «The 2night Show», βρέθηκε καλεσμένη η Κωνσταντίνα Μιχαήλ η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόφασή της να απέχει συνειδητά από την τηλεόραση για κάποια χρόνια. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε κάνει δηλώσεις για τον Πέτρο Φιλιππίδη μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Η γνωστή ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Δεν απείχα μόνο εγώ. Έτσι κι αλλιώς κάποια στιγμή σταματάμε, η showbiz δεν έχει κάτι σταθερό. Δεν είμαστε δημόσιο.

Κάποια στιγμή σε βαριέται ο άλλος και βαριέσαι κι εσύ. Λες να κάνεις κάτι άλλο και σταματάς. Σταμάτησα κι εγώ. Δεν θα μιλήσουμε για αυτά που σταματάμε αλλά για αυτά που συνεχίζουμε.»

Και συνέχισε λέγοντας: «Υπάρχει ένα διαφορετικό πρίσμα που βλέπω τα πράγματα. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει σταθερά πουθενά κι είμαστε πολεμιστές και survivors. Βγαίνεις από το σπίτι σου και δεν ξέρεις τι θα σου βγει. Περνούν οι χρονιές κι από εκεί πέρα που είσαι ψηλά, κατρακυλάς. Άντε να ανέβεις ξανά».

Βέβαια δεν στάθηκε μόνο εκεί καθώς η ίδια αναφέρθηκε και στο κομμάτι της απιστίας καθώς δήλωσε χαρακτηριστικά πως «Αν ο άνθρωπός σου σε αγαπάει και είναι ο άνθρωπός σου, ας κάνει μία απιστία. Ανανεώνει τις σχέσεις…

Το θέμα είναι να είσαι χαρούμενος στον δεσμό σου. Δεν έχω μάθει αν με έχουν απιστήσει… Δεν ξέρω τι θα έκανα αν μάθαινα αν με έχουν απιστήσει. Ξέρεις Γρηγόρη τι λένε στην Κρήτη; Θεέ μου μην με κάνεις κερατά κι αν με κάνεις κερατά να μην το μάθω κι αν το μάθω να μην με νοιάζει…».