Με τεράστιο κήπο και παιδική χαρά - Το πατρικό σπίτι της Φαίης Σκορδά στο Κιλκίς

Γεννήθηκε και μεγάλωσε εκεί η παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με τεράστιο κήπο και παιδική χαρά - Το πατρικό σπίτι της Φαίης Σκορδά στο Κιλκίς

Η Φαίη Σκορδά είναι επιτυχημένη παρουσιάστρια και μητέρα δύο παιδιών, όμως δεν αφήνει την κοσμική της ζωή να την συνεπάρει και πάντα θυμάται τον τόπο της, το Κιλκίς - δείτε εδώ τι δουλειά κάνουν οι γονείς της στο χωριό. Η παρουσιάστρια γεννήθηκε και μεγάλωσε εκεί, ενώ τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα τα έκανε στην Θεσσαλονίκη για αυτό και η αγάπη της για την ιδιαίτερη πατρίδα της δεν φαίνεται να ξεθωριάζει.

Με την παραμικρή ευκαιρία πραγματοποιεί ταξίδια αστραπής στη γενέτειρά της, ενώ προσπαθεί να μυήσει και τους γιους της στην κληρονομιά της βόρειας Ελλάδας.

Το πατρικό σπίτι της Φαίης Σκορδά στο Κιλκίς

Η Φαίη Σκορδά αρέσκεται ιδιαίτερα να προβάλλει στιγμιότυπα από την προσωπική της ζωή στο Instagram και αυτό κάνει και όταν μεταβαίνει στην ιδιαίτερη πατρίδα της. Μάλιστα έχει μοιραστεί και σημεία από το πατρικό της, το σπίτι που συνδέεται με όλες τις παιδικές της αναμνήσεις.

Φαίη Σκορδά - Κιλκίς

Το πατρικό σπίτι της Φαίης Σκορδά

Σπίτι Φαίης Σκορδά στο Κιλκίς

Το σπίτι της Φαίης Σκορδά στην Αθήνα

Η Φαίη Σκορδά είναι από τις παρουσιάστριες που μπορεί να είναι στο προσκήνιο, ωστόσο σε ότι αφορά την προσωπική της ζωή δεν θέλει να μαθεύεται τίποτα. Για αυτό και είχαμε μάθει ελάχιστα πράγματα για τον πρώην σύντροφο της. Προτιμά να κρατά χαμηλό προφίλ και να ηρεμεί στο σπίτι της με τους γιους της.

Βέβαια, δεν θα λέγαμε πως βαριέται στο σπίτι της, αφού η μονοκατοικία βρίσκεται σε γωνιακό οικόπεδο, που κόστισε 350.000 ευρώ σύμφωνα με τα όσα είχαν διαρρεύσει στην τηλεόραση, και είναι πολύ κοντά στην λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Οσον αφορά τη διακόσμηση το σπίτι της Φαίης Σκορδά έχει παραμυθένια χαλιά, μαρμάρινο δάπεδο, ενώ η λευκή κουζίνα κλέβει την παράσταση Επίσης, διαθέτει και ένα μικρό δωμάτιο που έχει όργανα γυμναστικής. Εντυπωσιακή είναι και η κρεβατοκάμαρα της, όπου επικρατούν οι γήινες αποχρώσεις χωρίς εντάσεις. Το κεφαλάρι είναι στις αποχρώσεις του καφέ και τα μαξιλάρια στις αποχρώσεις του εκρού.

Πολλές φορές μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μας έχει δείξει πολλές γωνιές της μεζονέτας της οι οποίες είναι εντυπωσιακές. Δείτε ωστόσο και φωτογραφίες από το σπίτι του Γιώργου Λιάγκα στην Τήνο με την πισίνα και την απίστευτη θέα.