Αρετουσάριστη η πίσω όψη της Ολυμπίας Χοψονίδου - Το πραγματικό σώμα της μετά από 6 γέννες

Τράβηξε όλα τα βλέμματα σε παραλία της Μυκόνου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αρετουσάριστη η πίσω όψη της Ολυμπίας Χοψονίδου - Το πραγματικό σώμα της μετά από 6 γέννες

Η Ολυμπία Χοψονίδου με τον σύζυγό της Βασίλη Σπανούλη και τα παιδιά τους βρέθηκαν στην Μύκονο όπου απόλαυσαν την καλοκαιρία που επικρατεί για να κάνουν τις βουτιές τους στη θάλασσα και να παίξουν στην άμμο. Το ζευγάρι όποτε πηγαίνει διακοπές, σχεδόν πάντα παίρνει μαζί τα παιδιά του, καθώς λατρεύουν να περνάνε στιγμές μαζί τους.

Πρόσφατα λοιπόν, ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε την οικογένεια Σπανούλη οικογενειακώς σε κοσμική παραλία του νησιού των ανέμων, λίγες ημέρες μετά τις βόλτες τους στα σοκάκια.

Οι φωτογραφίες Χοψονίδου - Σπανούλη σε παραλία της Μυκόνου

Ολυμπία Χοψονίδου 5 παιδιά

Βασίλης Σπανούλης Μύκονος παραλία

Τα βλέμματα όλων ωστόσο, δεν τράβηξε μόνο το γεγονός πως η Ολυμπία Χοψονίδου είναι μια τρυφερή μαμά που "κυνηγάει" πάντα τα παιδιά της, αλλά και πως μετά από 6 γέννες έχει ένα απίστευτο κορμί.

Οι παρακάτω φωτογραφίες μάλιστα είναι αρετουσάριστες και όπως μπορούμε να δούμε, το πρώην μοντέλο έχει κοιλιά "πλάκα", αλλά και σχεδόν καθόλου κυτταρίτιδα.

Ολυμπία Χοψονίδου φωτογραφία χωρίς ρετους

Ολυμπία Χοψονίδου πίσω όψη χωρίς ρετους

Η διατροφή που ακολουθεί για να μένει πάντα αδύνατη

Τι κι αν έχει κάνει συνολικά 6 γέννες, η Ολυμπία Χοψονίδου έχει καταφέρει να διατηρήσει τη σιλουέτα της αψεγάδιαστη. Αυτό βέβαια δεν έχει γίνει αναίμακτα, καθώς η ίδια καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να μένει πάντα στιλάκι.

Άλλωστε η υπέροχη σιλουέτα της φάνηκε και από το αρετουσάριστο βίντεο που κυκλοφόρησε από την επίσκεψή της στη Μύκονο (δείτε το εδώ).

Η ίδια πριν από λίγο καιρό, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τα τιπς της για τη διατροφή της και τη γυμναστική της.

«Επειδή μου στέλνετε πολλά μηνύματα για το πώς έχει φύγει η κοιλιά μου και θα ήθελα να απαντήσω στην κάθε κοπέλα ξεχωριστά αλλά δεν μου είναι εύκολο. Η διατροφή μου είναι το νούμερα ένα και μετά σίγουρα η γυμναστική... Βέβαια να πω την αλήθεια με βοήθησε πάρα πολύ ένα λέζιερ που έκανε στην κοιλιά»

Ολυμπία Χοψονίδου δίαιτα