Καστάνη με κορμί μοντέλου - Η Περουβιανή σύντροφος του γιου της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευγγελάτου

Η κοπέλα που του έχει "κλέψει" την καρδιά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Καστάνη με κορμί μοντέλου - Η Περουβιανή σύντροφος του γιου της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευγγελάτου

Ο 22χρονος γιος της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευαγγελάτου δεν θέλει να τραβάει την προσοχή πάνω του παρόλο που οι γονείς του είναι διάσημοι. Μάλιστα, σπάνια κάνει και αναρτήσεις στο προφίλ που διατηρεί στο Instagram.

Ο πιο πρόσφατες που έχει αναρτήσει είναι μια από έξοδο του, αλλά και μια όπου ποζάρει με την κούκλα σύντροφο του που έχει καταγωγή από το Περού.

Αυτή είναι η σύντροφος του Νικόλα Ευαγγελάτου

Ο Νικόλας Ευαγγελάτος γνωρίστηκε με την Marie Riesser στο πανεπιστήμιο όπου και οι δύο σπουδάζουν Νομική στο Λονδίνο (δείτε το σπίτι του στην Αγγλία), ενώ τα Χριστούγεννα του 2020 τα πέρασαν μαζί στην Αθήνα.

Η νεαρή έχει γνωρίσει μάλιστα τους δυο παρουσιαστές γονείς του οι οποίοι την έχουν εγκρίνει αν θυμηθούμε πως στην πρώτη φωτογραφία που είχαν αναρτήσεις τους είχε σχολιάσει η Τατιάνα Στεφανίδου.

Το σπίτι που μένουν Στεφανίδου - Ευαγγελάτος με τα παιδιά τους

Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος έχουν ένα από τα πιο εντυπωσιακά σπίτια της Ελληνικής showbiz και αυτό φαίνεται από τις φωτογραφίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τόσο από το εσωτερικό του με την χλιδάτη διακόσμηση, όσο και από το εξωτερικό του με τον κήπο που είναι λες και βρίσκεται κάπου εξωτικά.

Το ζευγάρι έχοντας "χτίσει" μια μεγάλη καριέρα όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκονται στο χώρο, έχουν καταφέρει να φτιάξουν το σπίτι των ονείρων τους, αλλά και να κάνουν ακριβά δώρα στα παιδιά τους, όπως το πρόσφατο ταξίδι για χάρη της κόρης τους.

Πρόκειται για μια γκρι πολυτελή μονοκατοικία την διακόσμηση της οποίας έχει επιμεληθεί αποκλειστικά η παρουσιάστρια. Το σπίτι διαθέτει όλες τις ανέσεις για τα δύο παιδιά τους, Νικόλα και Λυδία, με το τεράστιο σαλόνι να είναι αυτό που κλέβει την παράσταση.

Η μονοκατοικία είναι χτισμένη σε τρία επίπεδα και κάθε όροφος είναι 110 τ.μ., αρκετά μεγάλος για να καλύψει τις ανάγκες τους. Στο σπίτι κυριαρχεί το λευκό που είναι και το αγαπημένο της χρώμα ενώ τα έπιπλα και τα αξεσουάρ είναι σε γήινα χρώματα, με τη γενικότερη διακόσμηση να είναι minimal. Ο κήπος είναι επίσης αξιοζήλευτος.