Νέα ανάρτηση για το ζεύγος Τούνη Αλεξάνδρου - Το όλο νόημα σχόλιο της Δήμητρας Αλεξανδράκη

Πάνε για γάμο τα παιδιά;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νέα ανάρτηση για το ζεύγος Τούνη Αλεξάνδρου - Το όλο νόημα σχόλιο της Δήμητρας Αλεξανδράκη

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι ένα από τα ζευγάρια της ελληνικής showbiz που από την αρχή της σχέσης τους "τράβηξαν" τα βλέμματα και σχολιάστηκαν πολλές φορές για τις αναρτήσεις και τις εμφανίσεις τους. Μία από αυτές ήταν και το post της πρώτης με την έκπληξη που της ετοίμασε ο δεύτερος.

Ο έρωτάς τους δεν κρύβεται και το γεγονός πως πηγαινοέρχονται συνεχώς από την Αθήνα στην Θεσσαλονίκη και το αντίστροφο, αποδεικνύει πόσο δυνατός είναι ο δεσμός τους.

Πρόσφατα, έκαναν ένα ταξίδι εκτός Ελλάδας, και συγκεκριμένα ταξίδεψαν ως το Λονδίνο, και η διάσημη Influencer θέλησε να μοιραστεί μία ακόμα φωτογραφία τους από εκεί, το βράδυ της Δευτέρας 23/5. Πόζαραν, λοιπόν, μπροστά από το περίφημο London Eye, ντυμένοι με τα υπέροχα σύνολά τους και κανείς δεν μπορεί να φέρει αντίρρηση για το πόσο ταιριαστοί είναι.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, που είναι γειτόνισσα του μοντέλου και κολλητή της Τούνη, σχολίασε αμέσως στην φωτογραφία τους, αφήνοντας πολλά υπονοούμενα για το μέλλον της σχέσης του ζευγαριού.

Η νέα ανάρτηση της Τούνη με τον Αλεξάνδρου στο Λονδίνο και το σχόλιο της Αλεξανδράκη

Το σχόλιο της Δήμητρας Αλεξανδράκη

"Με την Ιωάννα Τούνη είμαστε..."

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έχει δηλώσει πως θέλει να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια. Σε συνέντευξη του λοιπόν, στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend, αποκάλυψε πως θα ήθελε και να υιοθετήσει.

Το μοντέλο μίλησε με τα πιο όμορφα λόγια, ενώ σε ερώτηση αν η Ιωάννα Τούνη θα επιθυμούσε το ίδιο, εξομολογήθηκε πως πιστεύει ναι καθώς έχουν τον ίδιο τρόπο σκέψης σε πολλά πράγματα.

«Θέλω πάρα πολύ να υιοθετήσω ένα παιδί. Μου αρέσει να έχω πολλά παιδιά και αν με αξιώσει ο Θεός να κάνω το δικό μου, είναι στα σχέδια μου το να μπορώ να έχω ένα παιδάκι ακόμη που να μην είναι βιολογικό να μην είναι δικό μου. Πιστεύω θετική σε αυτό θα είναι και η Ιωάννα Τούνη, σαν άνθρωποι είμαστε πολύ κοντά σε επίπεδο σκέψης. Της αρέσουν τα παιδιά», είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.