Συγκινημένοι Δούκισσα Νομικού - Δημήτρης Θεοδωρίδης! Η τρυφερή ανάρτηση για το γιο τους

Και όχι... δεν έχει τα γενέθλια του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Συγκινημένοι Δούκισσα Νομικού - Δημήτρης Θεοδωρίδης! Η τρυφερή ανάρτηση για το γιο τους

Η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια την οποία έχουν στεγάσει σε ένα πολύ εντυπωσιακό διώροφο σπίτι με τεράστιο κήπο και γενικά όλα τα κομφόρ. Το ζευγάρι που θέλει να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας προτιμά να μένει στο "προσωπικό του καταφύγιο" και να απολαμβάνει στιγμές με τα παιδιά του, παρά να πηγαίνει σε κοσμικά event.

Για το λόγο αυτό λοιπόν, οι αναρτήσεις που κάνει το μοντέλο - παρουσιάστρια στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram είναι είτε από το σπίτι του είτε από επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Πριν μερικές ώρες μάλιστα, θέλησε να αναφερθεί σε ένα πολύ συγκινητικό γεγονός που αφορά το γιο της Σάββα!

Η ανάρτηση της Νομικού για το γιο της

Συγκεκριμένα, ο μικρός Σάββας κέρδισε το πρώτο του βραβείο και έγραφε στην ανάρτηση που έκανε στο προφίλ της "Το πρώτο μετάλλιο του γιου μου. Που να το βάλω σε κορνίζα; Πλέξι Γκλας; Χαχα δώστε μου ιδέες".

Δούκισσα Νομικού Δημήτρης Θεοδωρίδης γιος

Τα τρυφερά λόγια της Δούκισσας για την οικογένεια της

«Το σώμα μου έγινε καλύτερο όταν γέννησα την Αναστασία. Δεν ξέρω πώς έγινε αυτό. Μήπως είναι οι ορμόνες του κοριτσιού που μέσα μου άλλαξαν τις δικές μου ορμόνες; Δεν ξέρω τι έγινε, πάντως άλλαξε ο μεταβολισμός και έγινα όπως τότε που πήγαινα σχολείο. Δηλαδή ήμουν αδύνατη χωρίς προσπάθεια. Με τον Σάββα, επειδή είχα θηλάσει και αρκετό διάστημα, ήμουν δύο κιλά πάνω από τα φυσιολογικά μου.

Ξαπλώνουμε από νωρίς τα βράδια 9μιση με 10. Δεν μου έχει πει καμιά φορά να βγει έξω με φίλους, αλλά και να μου το πει, από εμένα είναι ελεύθερος αν θέλει. Δεν θέλει να βγαίνει. Το μεσημέρι ίσως βγει, το βράδυ όχι. Εγώ μπορεί και να έχω βγει για ένα φαγητό με τις φίλες μου στα 8 χρόνια που είμαστε μαζί.

Είμαστε 8 χρόνια μαζί, περνάνε γρήγορα, και με πιάνουν τα υπαρξιακά μου. Σκέφτομαι να είμαστε χαρούμενοι, να κάνουμε νέα πράγματα, να μην ασχολούμαστε με μικροπράγματα. Να γελάμε δυνατά και να μην μας νοιάζει τίποτα. Υπάρχει και η καθημερινότητα στην οποία πλέον παίρνουμε ανάσες ως ζευγάρι από τα παιδιά μας», είχε αναφέρει σε συνέντευξη της στην εκπομπή The 2night show.