Έχει τεράστιο καναπέ και ακριβούς πίνακες - Το υπέροχο σπίτι της Χάρις Αλεξίου

Φοβερός ο εσωτερικός χώρος

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έχει τεράστιο καναπέ και ακριβούς πίνακες - Το υπέροχο σπίτι της Χάρις Αλεξίου

Τα τελευταία χρόνια, η Χάρις Αλεξίου πήρε τη μεγάλη απόφαση να κάνει μία στροφή στην καριέρα της και έτσι, αποχώρησε οριστικά από τον χώρο του τραγουδιού (δείτε εδώ για ποιο λόγο), ενώ παράλληλα έκανε και τα πρώτα βήματά της στην υποκριτική.

Την ίδια στιγμή έχει αποφασίσει να απέχει από τον κόσμο της showbiz, αν και στους επόμενους μήνες θα πραγματοποιήσει μία σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση με τη συμμετοχή της στη σειρά «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, που θα προβληθεί μέσα από τη συχνότητα του Mega (δείτε εδώ το πρώτο teaser που έχει κυκλοφορήσει).

Η ίδια βέβαια δεν έχει κρύψει ότι λατρεύει να μένει στο σπίτι της και να ασχολείται με τη μουσική. Άλλωστε ο προσωπικός της χώρος είναι ζεστός και αντανακλά σε μεγάλο βαθμό την προσωπικότητά της.

Πανέμορφο το σπίτι της Χάρις Αλεξίου

Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω, η τραγουδίστρια είναι λάτρης της τέχνης για αυτό και ολόκληρη η διακόσμηση του σπιτιού είναι αρκετά ιδιαίτερη αλλά και vintage. Λατρεύει τα βιβλία και τα ζεστά χρώματα.

Χάρις Αλεξίου σπίτι

Ο κούκλος γιός της Χαρούλας Αλεξίου

Μπορεί η Χάρις Αλεξίου πολλά χρόνια να απασχολούσε με τις συνεργασίες της και τα τραγούδια της, ωστόσο, σπάνια έως και ποτέ δεν έφερνε στο προσκήνιο λεπτομέρειες από την προσωπική της ζωή. Η κορυφαία ερμηνεύτρια έχει κάνει δυο γάμους, ενώ και έχει ένα παιδί το οποίο υιοθέτησε όταν ήταν πολύ μικρός.

«Δεν με ένοιαζε ποτέ το ότι είμαι υιοθετημένος. Είχα τόση αγάπη, γιατί ν’ αναρωτηθώ; Αυτό δεν είναι το ζητούμενο σε μία οικογένεια; Να νιώθεις ότι σε αγαπούν οι γονείς σου, σε αποδέχονται και αυτό που έχεις είναι πραγματική οικογένεια», είχε αναφέρει παλαιότερα στο περιοδικό People ο 38χρονος σήμερα, Μάνος.

«Είχα έναν και μοναδικό φόβο όταν υιοθέτησα το παιδί μου, εάν θα είμαι ικανή να το αγαπήσω. Αν θα είμαι αντάξια αυτού του παιδιού. Γιατί παίρνεις ένα πλασματάκι, ένα μωρό που γεννιέται κι έχεις όλη την ευθύνη να το μεγαλώσεις και να του δώσεις μια σωστή ζωή κι έναν σωστό κόσμο. Όσο κι αν δεν ξέρουμε τι είναι το σωστό. Εκεί είναι που υπάρχει πάντα η αμφιβολία, αν εμείς ως γονείς πράττουμε σωστά και όχι επειδή το παιδί το υιοθετήσαμε ή το γεννήσαμε», είχε αναφέρει από πλευράς της η Χάρις Αλεξίου.

Η Χάρις Αλεξίου μας είχε δείξει πρόσφατα τον γιο της σε μια από τις σπάνιες στιγμές, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Χαρούλα, να σημειωθεί επίσης, πως εχει παντρευτεί δύο φορές, με τον Αχιλλέα Θεοφίλου (παραγωγό) και τον Σωτήρη Μπασιάκο (μάνατζέρ της).