Το επόμενο βήμα Σεφερλή - Τσαβαλιά μετά το σάλο που δημιούργησε το Super Mammy στον ΑΝΤ1

Το ανακοίνωσε ο ηθοποιός στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το επόμενο βήμα Σεφερλή - Τσαβαλιά μετά το σάλο που δημιούργησε το Super Mammy στον ΑΝΤ1

Ο Μάρκος Σεφερλής το τελευταίο διάστημα είχε βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα, καθώς η νέα κωμική σειρά Super Mammy που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, είχε προκαλέσει μεγάλο σάλο με ορισμένες ατάκες σχετικά με βιαστές και ομοφυλόφιλους.

Παρόλα αυτά ωστόσο, συνεχίζει να φέρνει πολύ ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης, ενώ ανακοινώθηκε και επίσημα το μέλλον της για τη νέα τηλεοπτική σεζόν από τον Σεπτέμβρη.

Μετά λοιπόν τα όσα σχολιάστηκαν και συζητήθηκαν, Μάρκος Σεφερλής και Έλενα Τσαβαλιά κάνουν το επόμενο βήμα στα επαγγελματικά τους, όπως άλλωστε κάνουν κάθε χρόνο...

Το επόμενο βήμα Τσαβαλιά - Σεφερλή

Το ζευγάρι ετοιμάζει τη νέα θεατρική παράσταση στο Δελφινάριο με τίτλο "I laugh you". Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος ο Μάρκος Σεφερλής μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με ένα βίντεο που δημοσίευσε στα stories του.

Η μεγάλη καριέρα του Μάρκου Σεφερλή σε θέατρο και τηλεόραση

Γεννήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 1968 στην Κόρινθο, από όπου και κατάγεται. Η μητέρα του ονομάζεται Χαρίκλεια Σεφερλή, ενώ ο πατέρας του, λεγόταν Σωτήρης Σεφερλής. Έχει επίσης έναν αδερφό, τον Δημήτρη και μία αδερφή, την Φωτεινή. Μετά το λύκειο μετακόμισε στην Αθήνα και σπούδασε υποκριτική στην ανώτερη σχολή δραματικής τέχνης Μαίρη Βογιατζή-Τράγκα, από όπου αποφοίτησε με Άριστα. Η πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση ήταν το 1988 στην ΕΤ2 και συνέχισε με την επιτυχία TAXI από το 1995 ως το 1996.

Ταυτόχρονα με την τηλεόραση εμφανίζεται και στο θέατρο. Η πορεία του στο θέατρο αρχίζει τον χειμώνα του 1997-1998, στο Θέατρο Αυλαία, με την κωμωδία Σουίτα γενεθλίων και συνεχίζεται μέχρι σήμερα με πλήθος παραστάσεων, κυρίως επιθεωρήσεων, διανύοντας μια σταθερή και επιτυχημένη πορεία.

Από το 2004 και μετά, έχει την ευθύνη όλης της παράστασης και εκτός από ηθοποιός, αναλαμβάνει τα κείμενα, το casting, την σκηνοθεσία και την παραγωγή. Τη σεζόν 2014-2015 παρουσίασε μαζί με την σύζυγό του Έλενα Τσαβαλιά την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Mega Channel "MEGA Με Μία". Τον χειμώνα του 2019 συμμετείχε στον θίασο του μιούζικαλ Hairspray στο Θέατρο Ακροπόλ το οποίο σκηνοθετεί η Θέμις Μαρσέλλου. Από την άνοιξη του 2021 μέχρι σήμερα παρουσιάζει το τηλεπαιχνίδι 5x5 στον τηλεοπτικό σταθμό ANT1.