«Δεν ήμουν εγώ στους πρώτους κύκλους του GNTM» - Οι αιχμές του Γιώργου Καράβα για την Έλενα Χριστοπούλου

Όλες οι δηλώσεις του μοντέλου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
 «Δεν ήμουν εγώ στους πρώτους κύκλους του GNTM» - Οι αιχμές του Γιώργου Καράβα για την Έλενα Χριστοπούλου

Τον Γιώργο Καράβα πέτυχαν οι τηλεοπτικές κάμερες το βράδυ της Δευτέρας 23/5 στην πρεμιέρα του Top Gun, ο οποίος αναφέρθηκε τόσο στον επικείμενο κύκλο του GNTM, όσο και για τις δηλώσεις της Έλενας Χριστοπούλου για το ριάλιτι - δείτε εδώ τι είχε πει η manager μοντέλων.

Δεν αφήνει τίποτα αναπάντητο ο Γιώργος Καράβας

«Δεν τα παρακολουθώ καθόλου όλα αυτά. Είναι κάτι το οποίο δεν με απασχολεί», απάντησε στους δημοσιογράφους, χωρίς να δώσει χώρο για περαιτέρω διευκρινιστικές ερωτήσεις.

Όσον αφορά τις φήμες για κόντρες μεταξύ των συντελεστών, το μοντέλο τοποθετήθηκε ως εξής: «Καταρχάς δεν ήμουν εγώ στους κύκλους εκείνους, αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει η παραμικρή κόντρα».

Όσο για το πώς βλέπει το γεγονός ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα παρουσιάσει το Love Island, ο Γιώργος Καράβας δήλωσε: «ΟΚ. Η Ηλιάνα είναι μια επαγγελματίας, πανέμορφη κοπέλα, το τι θα κάνει επαγγελματικά είναι δικαίωμά της».

Το πρόσωπο που θα πάρει την θέση του Γιώργου Καράβα στο GNTM 5

Από την άλλη και σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της Έλενας Πολυκάρπου στην εκπομπή «Super Κατερίνα» τελικά στη θέση του coach στον νέο κύκλο του ριάλιτι μόδας αναμένεται να δούμε την Μαίρη Βιτινάρος. Βέβαια, μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή κάποια ανακοίνωση.

Μάλιστα, όπως φαίνεται έχει επιστρέψει στην Ελλάδα καθώς η μόνιμη της κατοικία είναι η Αυστραλία. Πιο συγκεκριμένα, είναι Ελληνίδα της Αυστραλίας τρίτης γενιάς, αφού οι πρώτοι συγγενείς της που πήγαν μετανάστες εκεί, ήταν οι παππούδες της. Η ίδια είναι μόλις 29 ετών με ύψος 1.80εκ και υπέροχες αναλογίες. Μάλιστα, έχει δουλέψει σε διάσημους οίκους όπως είναι ο Versace ενώ το όνειρό της είναι να γίνει ένας άγγελος της Victoria’s Secret.