«Κοίταζε μόνο νυφικά» - Ο Νίκος Παπαδάκης "ξεσκέπασε" την Μάγδα Τσέγκου

Όλη η αλήθεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Κοίταζε μόνο νυφικά» - Ο Νίκος Παπαδάκης

Η Μάγδα Τσέγκου και ο Νίκος Παπαδάκης παραχώρησαν συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Happy Day, το πρωί της Τρίτης 24/5, και οι δημοσιογράφοι δεν δίστασαν να την ρωτήσουν για το στάδιο που βρίσκεται η νέα σχέση της πρώτης.

Αρχικά έσπευσε να απαντήσει ο φίλος της, ο οποίος πρόδοσε τις σκέψεις της για γάμο, ύστερα από ένα συμβάν στο οποίο βρισκόταν μπροστά, όμως η ίδια θέλησε να διαψεύσει τις φήμες και εξήγησε πως με τον σύντροφό της περνάνε πολύ καλά και δεν σκέφτονται τον γάμο σε αυτή τη φάση της ζωής τους. Ο Νίκος Παπαδάκης, όμως, συνέχισε την κουβέντα λέγοντας πως το θέμα αυτό έχει συζητηθεί μεταξύ τους.

Παρόλα αυτά, η παρουσιάστρια αντιμετώπισε την κατάσταση με χιούμορ και, μάλιστα αστειεύτηκε μέχρι και για την πιθανότητα εγκυμοσύνης αφήνοντας άφωνη την δημοσιογραφική ομάδα.

Τι αποκάλυψε ο Νίκος Παπαδάκης για την σχέση της Μάγδας Τσέγκου

«Θα σου πω εγώ. Λοιπόν, ήμασταν σε ένα τραπέζι...», ξεκίνησε να λέει ο ίδιος και η Μάγδα Τσέγκου τον διέκοψε: «Πρόσεχε τι θα πεις». Εκείνος, ωστόσο συνέχισε: «Δεν τα λέω όλα. Ήμασταν σε ένα τραπέζι και ενώ η Μάγδα, είχε πάρα πολλά φορέματα ο σχεδιαστής, η Μάγδα κοίταζε μόνο νυφικά παιδιά, μόνο νυφικά».

Εκείνη τη στιγμή το κινητό έπεσε κάτω και οι ρεπόρτερ άρχισαν να φωνάζουν: «Και αλήθεια λες», με την δημοσιογράφο να απαντά γελώντας: «Είμαι και έγκυος και δεν μπορώ να σκύψω. Να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους, γιατί θα γράφουν διάφορα και δεν ισχύει.

Εγώ έχω μία σχέση που μετράει κάποιους μήνες, δεν έχουμε κλείσει ακόμα ούτε χρόνο. Είμαστε πάρα πολύ καλά. Φυσικά, δεν συζητάμε για γάμους. Μας φτάνει το ότι είμαστε καλά, περνάμε όμορφα, έχουμε μία ωραία σχέση».

«Παρόλα αυτά στο τραπέζι, γιατί μ' αρέσει εμένα η αλήθεια, το συζητήσαμε αυτό το θέμα», πρόσθεσε ξανά ο παρουσιαστής.

«Απείχα λόγω πένθους γιατί..»

Τη δημοσιογράφο Μάγδα Τσέγκου είδαμε το πρωί της Τετάρτης 23/2 στο Mega Καλημέρα να κάνει αποκαλύψεις για την καριέρα και τη ζωής της.

Η δημοσιογράφος, είναι μια γυναίκα που προτιμάει να μιλάει δημόσια και ανοιχτά για ό,τι της συμβαίνει καθώς ήταν από τις πρώτες γυναίκες που αποκάλυψαν πως έχει προχωρήσει σε κατάψυξη ωραρίων, μια μέθοδο που ακολουθούν πολλές γυναίκες, όπως πολύ πρόσφατα και η Νάνσυ Παραδεισανού.

Σε ό,τι αφορά την καριέρα της έχει χαράξει τον δικό της δρόμο στην ενημέρωση, χρόνια συνεργάτιδα του Γιώργου Αυτιά, με τον οποίο και έκανε χρόνια να μιλήσει. Όσο για την αποχή της από την τηλεόραση η Μάγδα Τσέγκου αποκάλυψε πως ο θάνατος του 14χρονου ανιψιού της, την κράτησε ακόμα πιο πίσω!

Έχουν περάσει 3,5 χρόνια από την τελευταία φορά στην τηλεόραση. Είχα προτάσεις, αλλά ήταν μόνο για την πρωινή ζώνη και δεν θα ξανακάνω ποτέ. Απείχα λόγω πένθους γιατί δεν μπορούσα να ανταπεξέλθω… Το καλοκαίρι έχασα τον ανιψιό μου σε τροχαίο» είπε χαρακτηριστικά.

Η δημοσιογράφος δήλωσε ότι δεν έχει διαχειριστεί την απώλεια και ότι βίωσαν οικογενειακώς αυτή την τραγωδία, λέγοντας χαρακτηριστικά πως ο ανιψιός της είναι ο άγγελός του στον ουρανό.

«Ο χαμός του ανιψιού μου σε τροχαίο το καλοκαίρι μας δίδαξε πολλά», υπογράμμισε και λύγισε στην κάμερα της εκπομπής του Mega Καλημέρα.

Και πρόσθεσε: «Από όταν έφυγα από τον ΣΚΑΙ δεν ξαναμίλησα μαζί τους, από άλλα κανάλια είχα επαφές. Με τον Γιώργο Αυτιά μιλάμε αρκετά συχνά, έχουν αποκατασταθεί οι σχέσεις μας και αλλάξαμε σελίδα. Ο Γιώργος Αυτιάς πήρε τηλέφωνο εμένα και όλη την οικογένειά μου για να μας συλλυπηθεί. Δεν μιλούσαμε για τρία χρόνια, δεν υπήρχε λόγος».

Η δημοσιογράφος ανέφερε για τα ριάλιτι: «Πόσα ριάλιτι και πόσοι σταρ; Νιώθουν ότι είναι κάτι σημαντικό, είναι θλιβερό. Τρώμε στην μάπα ανθρώπους που είναι τίποτα από τα ριάλιτι!»!

Η δημοσιογράφος προχώρησε σε κρυοσυντήρηση ωαρίων και αυτό ήταν το καυστικό σχόλιο που δέχτηκε στα social media. «Έκανα κρυοσυντήρηση ωαρίων και ένας κύριος μου έγραψε: «Κι εγώ κατέψυξα την προβατίνα μου για να την φάω την Τσικνοπέμπτη». Με κορόιδευαν και γελούσανε με αυτό το «αστείο» σχόλιο για την κρυοσυντήρηση ωαρίων», αποκάλυψε.