«Εγώ τον Στάθη...»: Το αιχμηρό σχόλιο του Αριστομένη Γιαννόπουλου για τη σχέση Παναγιώταρου - Σχίζα

Όλα όσα είπε στον αέρα του «Super Κατερίνα»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Εγώ τον Στάθη...»: Το αιχμηρό σχόλιο του Αριστομένη Γιαννόπουλου για τη σχέση Παναγιώταρου - Σχίζα

Λίγες μέρες μετά την επιβεβαίωση της σχέσης της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου και του Στάθη Σχίζα, ο πρώην της επιχειρηματία, Αριστομένης Γιαννόπουλος, μίλησε στην κάμερα της «Super Κατερίνα», τονίζοντας πως δεν ήξερε τίποτα για το ειδύλλιο που εξελισσόταν.

Ο πρώην της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου σχολιάζει τη σχέση της με τον Στάθη Σχίζα

«Κι εγώ μαζί σας τα έμαθα, να ξέρεις. Δεν ήξερα τίποτα από πριν. Ωραία, εντάξει, μπράβο. Ταιριάζουν πιστεύω. Είναι αυτό που είχα πει και την προηγούμενη φορά, πως ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Δεν ήμασταν κολλητοί με την Αλεξάνδρα, σχέση είχαμε και τη ρώταγα απ’ έξω, απ’ έξω αν ισχύει, μου το επιβεβαίωνε χωρίς κάτι στάνταρ» είπε αρχικά ο πλαστικός χειρουργός.

«Εγώ τον Στάθη ως φίλο της δεν τον ήξερα να σου πω την αλήθεια. Μαζί με εσάς το ανακάλυψα. Ούτε στον γάμο μας θυμάμαι να έχει έρθει. Πόσο μακρινοί φίλοι ήταν, τι φιλική σχέση είχαν δεν μπορώ να το ξέρω γιατί τον Στάθη Σχίζα τον έμαθα από εσάς.

Χωρίσαμε ειρηνικά με αποτέλεσμα αυτό να δημιουργήσει κάποιες φήμες του πόσο αληθινός ή όχι ήταν ο γάμος μας. Αυτό νομίζω πρέπει να είναι το σύνηθες. Δύο άνθρωποι πρέπει να κρατάνε κι ένα επίπεδο μετά» συνέχισε ο Αριστομένης Γιαννόπουλος.

Ρώτησαν την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μπροστά στον πρώην για τον νυν

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο πρώην σύζυγός της, Αριστομένης Γιαννόπουλος, βρέθηκαν μαζί το βράδυ της Κυριακής (10/4) σε επίδειξη μόδας του AXDW, προκειμένου να παρακολουθήσουν την επίδειξη μόδας της φίλης τους, Irene Angelopoulos.

Η κάμερα του Happy Day εντόπισε το πρώην ζευγάρι και μεταξύ άλλων θέλησε να κάνει και μία ερώτηση για την προσωπική τους ζωή.

Όταν λοιπόν η δημοσιογράφος ρώτησε την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για τη σχέση της με τον Στάθη Σχίζα εκείνη πάγωσε.

«Τώρα δεν είναι ωραία ερώτηση αυτή, είναι λίγο αμήχανο όλο αυτό. Σημασία έχει ότι είμαστε πάρα πολύ καλά, περνάμε πάρα πολύ καλά, είμαστε φίλοι όλοι και ήρθαμε να στηρίξουμε την Ειρήνη», είπε χαρακτηριστικά.

Όταν δε ρωτήθηκε ο ίδιος ο Αριστομένης Γιαννόπουλος για το αν εγκρίνει τη νέα σχέση της πρώην του, είπε: «Εγώ εγκρίνω την επίδειξη που ήταν όλα τέλεια. Συμβουλευόμαστε όλοι μαζί».