Μετά την αποκάλυψη της σχέσης Παναγιώταρου - Σχίζα νέα σύντροφος και για τον πρώην της, Αριστομένη Γιαννόπουλο

Η αποκάλυψη από το στόμα του πλαστικού χειρουργού

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μετά την αποκάλυψη της σχέσης Παναγιώταρου - Σχίζα νέα σύντροφος και για τον πρώην της, Αριστομένη Γιαννόπουλο

Μόλις λίγα 24ωρα αφού επιβεβαιώθηκε η νέα σχέση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου και του Στάθη Σχίζα, όπου σύμφωνα με τον παίκτη reality είναι μαζί έναν χρόνο, ο πρώην της επιχειρηματία, Αριστομένης Γιαννόπουλος, αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή, σχολιάζοντας την νέα είδηση, ενώ παράλληλα παραδέχτηκε για πρώτη φορά ότι και εκείνος δεν είναι μόνος.

Ο Αριστομένης Γιαννόπουλος, το πρωί της Τρίτης 24/5 μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και δήλωσε ότι δεν ήξερε τίποτα για την πρώην γυναίκα του, ενώ έμαθε τα νέα από την τηλεόραση.

Επιβεβαιώνει τη νέα του σχέση ο Αριστομένης Γιαννόπουλος

«Κι εγώ είμαι αλλού και μπράβο και στην Αλεξάνδρα που είναι αλλού, της εύχομαι τα καλύτερα. Δεν έχεις γνωρίσει το «αλλού» μου. Αν παντρευτεί τους επόμενους 6 μήνες δεν θα πάω στον γάμο της, είναι πολύ νωρίς ακόμα για κάτι τέτοιο. Αν παντρευτεί σε κάνα δυο χρόνια μπορεί και να πάω, δεν ξέρεις πώς τα φέρνει η ζωή ποτέ…», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πλαστικός χειρουργός.

Νέα και μελαχρινή η φημολογούμενη σύντροφος του Αριστομένη Γιαννόπουλου

Πριν από λίγους μήνες, ο πλαστικός χειρουργός, βρέθηκε με μελαχρινή νεαρή ύπαρξη στη Fantasia και διασκέδαζε μαζί της με τα τραγούδια του Νίκου Οικονομόπουλου. Ο φωτογραφικός φακός τού YOU απαθανάτισε κατ' αποκλειστικότητα τις τρυφερές στιγμές του Αριστομένη Γιαννόπουλου με την –αγνώστων λοιπών στοιχείων – πανέμορφη σύντροφό του, με την οποία ήταν ιδιαίτερα διαχυτικός, τρυφερός και τζέντλεμαν, αποχωρώντας μαζί τις πρώτες πρωινές ώρες από το νυχτερινό μαγαζί.

Από την Τζώρτζια Συρίχα

Αριστομένης Γιαννόπουλος νέα σύντροφος you

Αριστομένης Γιαννόπουλος νέα σύντροφος you Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Κι αν η Αλεξάνδρα δήλωσε ότι δεν γνωρίζει εάν υπάρχει κάτι άλλο στην προσωπική του ζωή, γιατί εκείνος δεν της έχει εκμυστηρευτεί κάτι τέτοιο, φαίνεται ότι ο Αριστομένης δεν αποκαλύπτει τα πάντα στην πρώην σύζυγό του, γιατί “ για κάποιον λόγο γίναν όλα” όπως τους αφιέρωνε ο Νίκος Οικονομόπουλος εκείνη την βραδιά και ο γιατρός το άκουγε αγκαλιά με τη συνοδό του...