Ξανθιά και με extensions εμφανίστηκε η Δανάη Μπάρκα στον αέρα του MEGA

Η αλλαγή στην εμφάνισή της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ξανθιά και με extensions εμφανίστηκε η Δανάη Μπάρκα στον αέρα του MEGA

Το καλοκαίρι πλησιάζει και η θερμοκρασία μας δίνει ήδη την άδεια να ξεκινήσουμε τα πρώτα μας μπάνια. Η Δανάη Μπάρκα έχει μπει για τα καλά σε κλίμα καλοκαιριού και δεν προσπαθεί να το κρύψει. Μάλιστα έχει ακολουθήσει και την συμβουλή των μεγαλύτερων fashion and hair experts που λένε πως: Το καλοκαίρι το δέρμα σκουραίνει και τα μαλλιά ξανοίγουν.

Με νέο look η Δανάη Μπάρκα στον αέρα του MEGA

Το πρωί λοιπόν της Τρίτης 24/5 η νεαρή παρουσιάστρια εμφανίστηκε πολύ διαφορετική στο πλατό της εκπομπής της, «Πάμε Δανάη» - δείτε εδώ ποιο θα είναι το μέλλον της εκπομπής - καθώς αποφάσισε να αλλάξει τελείως τα μαλλιά της.

Η Δανάη έκανε ombre τα μαλλιά της, ανοίγοντας προς του ξανθούς τόνους τις άκρες της κόμης της, υιοθετώντας δηλαδή ένα πιο θερμό καστανόξανθο look. Παράλληλα τοποθέτησε extensions, ώστε να μακρύνει και να εμπλουτίσει τα ήδη μαλλιά της, κάνοντας την αλλαγή ακόμα πιο ορατή.

Η αλλαγή στα μαλλιά της Δανάης Μπάρκα

Ξυπόλητη στη φύση και χωρίς ίχνος μακιγιάζ - Το πραγματικό πρόσωπο της Δανάης Μπάρκα

Την Δανάη Μπάρκα την βλέπουμε για δεύτερη συνεχόμενη τηλεοπτική σεζόν στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» όπου κρατάει παρέα στους αγαπημένους της τηλεθεατές με την θετική της διάθεση και την αισιόδοξη ματιά της. Μπορεί να έχει αρκετές υποχρεώσεις, ωστόσο αρκετά συχνά καταφέρνει να είναι ενεργή και μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media.

Έτσι λοιπόν, η ίδια το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, ετοίμασε τις βαλίτσες της και ταξίδεψε μέχρι την Καλαμάτα. Για αυτό τον λόγο λοιπόν, δεν δίστασε να δημοσιεύσει μια ανάρτηση στην οποία είναι ξυπόλητη και χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Μάλιστα, στην λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε χαρακτηριστικά: «Ξυπόλυτη στον κήπο.

Δεν έχω καλύτερο απ το να ξυπνάω και να βλέπω πράσινο, να κόβω λουλούδια και να περπατάω γύρω γύρω στο χώμα βλέποντας την φύση. Η Καλαμάτα είναι το δεύτερο σπιτι μου, η δεύτερη πόλη μου και η μεγάλη μου αγάπη από όταν ήμουν 10 χρόνων!

Πολλά καλοκαίρια στην παραλία, πολλές εξορμήσεις στις γύρω περιοχές και αγαπημένοι άνθρωποι που έγιναν οικογένεια (Βέβαια για να είμαι απόλυτα ειλικρινής όταν η μαμά μου πήρε αυτό το οικόπεδο στην μέση του πουθενά, έκλαιγα γοερά στο πίσω κάθισμα ζαλισμένη από τις στροφές. Που να ήξερα ότι θα την ευγνωμονώ μια ζωή) Ξεγνοιασιά (σπάνιο στις μέρες μας). Αισιοδοξία. Ανάσες χαρά •σε 3 μέρες, ξανά εδώ•».