«Δεν τον βάζω μπροστά από τη δουλειά» - Η Άννα Μενενάκου αποκαλύπτει για την σχέση της με τον Σωτήρη Τσαφούλια

«Είναι πολύ σημαντικό κομμάτι στη ζωή μου»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Δεν τον βάζω μπροστά από τη δουλειά» - Η Άννα Μενενάκου αποκαλύπτει για την σχέση της με τον Σωτήρη Τσαφούλια

Η Άννα Μενενάκου βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή του Open, Ποιος είναι πρωινιάτικα, το πρωί της Τρίτης 24/5, και συνομιλώντας με την Μπέτυ Μαγγίρα προχώρησε σε αποκαλύψεις για την γνωριμία της με τον γνωστό σκηνοθέτη, Σωτήρη Τσαφούλια, ο οποίος έχει μιλήσει πολλές φορές για την σχέση τους και, μάλιστα, με τα πιο γλυκά λόγια.

Η αγαπημένη ηθοποιός εξήγησε πως η πρώτη φορά που είδε τον, πλέον, σύζυγό της ήταν στα βραβεία για μία από τις ταινίες του, ωστόσο όσο κι αν είχε εντυπωσιαστεί δεν συνέβη τίποτα παραπάνω μεταξύ τους. Η σύνδεση έγινε μετά από πολλά χρόνια και από τότε είναι αχώριστοι Βέβαια, η ίδια ξεκαθαρίζει πως παρά τον δυνατό τους δέσιμο, η δουλειά της είναι εξίσου σημαντική και δεν θα την θυσίαζε για χάρη του.

Οι δηλώσεις της Άννας Μενενάκου για τον Σωτήρη Τσαφούλια

«Η πρώτη γνωριμία έγινε στο θέατρο, τότε εγώ έπαιζα με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη και είχε πάρει ο Βλαδίμηρος ένα βραβείο για την πρώτη ταινία του Σωτήρη, τον Κοινό Παρανομαστή. Εγώ εντυπωσιάστηκα όταν τον είδα, αλλά μετά ξεχάστηκε», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Μετά πέρασαν τα χρόνια και όταν κάναμε το «Δείπνο Ηλιθίων» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο ερχόταν. Δεν με θυμόταν από την πρώτη φορά. Ο Σωτήρης είναι ένας άνθρωπος που είναι πολύ στοχοπροσηλωμένος σε ό,τι κάνει. Μετά την πρεμιέρα, το 2018 σμίξαμε.

Έγινε ο πρώτος κύκλος της σειράς που δεν έπαιζα εγώ, ήμασταν στην αρχή. Δεν ήθελα πολλή εμπλοκή. Ο Σωτήρης είναι πολύ σημαντικό κομμάτι στη ζωή μου και δεν τον βάζω μπροστά από τη δουλειά».

"Μου είπε θα σε σβήσω από το χάρτη"

Η λαμπερή Άννα Μενενάκου, μίλησε για τη σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχτεί και σχολίασε την πληθώρα καταγγελιών που έχουν γίνει στον καλλιτεχνικό χώρο.

«Και φοβήθηκα, και δεν μίλησα, και ντράπηκα… Δεν ήξερα πού να κρυφτώ, τι να κάνω. Έλεγα «Θεέ μου γλίτωσέ με σε παρακαλώ». Μόνο αυτό, τίποτα άλλο», είπε η ίδια.

«Έχω δεχτεί μικροαπειλές τύπου «Δεν θα βρεις ποτέ δουλειά! Θα σε σβήσω από τον χάρτη»! Είναι ένας άνθρωπος που έχει πάρα πολλές καταγγελίες στο ΣΕΗ. Έχει πάρει και αυτός τον δρόμο του όπως και οι υπόλοιποι».

«Δεν είναι μόνο αυτό που το καταδικάζουμε και είναι το πιο σημαντικό, είναι και όλη αυτή η απογοήτευση. Βλέπεις έναν άνθρωπο και λες «Τι ωραία πράγματα μας είπε». Και αυτός ο άνθρωπος έχει βιάσει παιδάκια, αγόρια, κορίτσια…», κατέληξε.