Στιγμές ευτυχίας για την Πηνελόπη Αναστασοπούλου - Τα τρυφερά λόγια για τα γενέθλια του άντρα της

«Στα έχω πει όλα πια...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας για την Πηνελόπη Αναστασοπούλου - Τα τρυφερά λόγια για τα γενέθλια του άντρα της

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είναι μια πολύ δυναμική γυναίκα, που έχει αποδείξει μέχρι σήμερα πόσο καλά μπορεί να χειρίζεται τα επαγγελματικά και παράλληλα να είναι στοργική μητέρα και καλή σύζυγος. Μαζί με τον Φώτη Μπερνάντο έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια και μέσα από αναρτήσεις στα social media διαπιστώνουμε το πόσο ερωτευμένοι είναι.

Με μια άκρως καλοκαιρινή φωτογραφία, η ηθοποιός αυτή τη φορά θέλησε να ευχηθεί στον καλό της για τα γενέθλια του και φυσικά κάτω από το στιγμιότυπο υπήρχε ένα τρυφερό μήνυμα, με το οποίο παρέθετε πολλά από τα συναισθήματά του για την κοινή του ζωή. Δεν είναι και λίγα τα χρόνια, που το ζευγάρι είναι σε σχέση και φυσικά σε κάθε τους επέτειο η Πηνελόπη φροντίζει να το μαθαίνουμε με τον πιο ωραίο τρόπο.

Οι τρυφερές ευχές της Πηνελόπης Αναστασοπούλου για τα γενέθλια του άντρα της

«Ζωή μου. Στα έχω πει όλα πια και οι λέξεις δεν φτάνουν να σου εκφράσω την αγάπη, τον θαυμασμό και το σεβασμό που έχω για σένα . Σ' αγαπώ όσο πάει. Χρόνια πολλά, χρόνια υπέροχα δημιουργικά και ανέμελα. Δίπλα σου και μέσα μου για πάντα», έγραψε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Η Αναστασοπούλου αποκάλυψε τον λόγο που δεν θα χωρίσει ποτέ με τον Φώτη Μπερνάντο

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή του «The 2Night Show» βρέθηκε, το βράδυ της Τρίτης (11/01), η ανανεωμένη Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Η αγαπημένη ηθοποιός και τραγουδίστρια μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση της με τον σύζυγό της, εξήγησε γιατί μετά από σχεδόν μια δεκαετία οι δυο τους είναι πιο καλά από ποτέ και για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

«Μετράμε πλέον μια δεκαετία μαζί με τον Φώτη, υπάρχει καλή διάθεση και από τους δύο να αποδείξουμε μεταξύ μας ότι αυτό που έχουμε μπορεί να κρατήσει και δεν είναι επιπόλαιες αποφάσεις που πήραμε για τη ζωή μας. Είμαστε δύο γεμάτοι άνθρωποι που αποφάσισαν να ενώσουν τις ζωές τους και να αγαπάνε ο ένας τον άλλον, πολύ ουσιαστικά.

Έχει πολύ πλάκα να μας δεις πώς τσακωνόμαστε μαζί με τον Φώτη. Υπάρχει αρχικά μια ένταση αλλά μετά και οι δύο προσπαθούμε να το φτιάξουμε. Να καταλάβουμε ο ένας για τον άλλο τι ήταν αυτό που μας ενόχλησε», είπε χαρακτηριστικά η Πηνελόπη Αναστασοπούλου για τον σύζυγό της, Φώτη Μπερνάντο.

Όταν η ηθοποιός και τραγουδίστρια ρωτήθηκε από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου αν έχουν φτάσει ποτέ σε σημείο να χωρίσουν, η ίδια ανέφερε: «Δεν φτάσαμε ποτέ σε σημείο να χωρίσουμε. Δεν νομίζω να μου τελειώσει ο έρωτας. Ίσως και αυτός είναι ο λόγος που θα μείνουμε για πάντα μαζί και δεν θα χωρίσουμε, αυτό θέλω να πιστεύω, δεν παντρευτήκαμε για να χωρίσουμε. Παντρευτήκαμε γιατί θέλαμε να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι μαζί. Το μυστικό της σχέσης μας είναι ο τρόπος με τον οποίο επικοινωνούμε ένα πρόβλημα λέμε πάντα την αλήθεια»