Αγνώριστος ο μικρός "Γιαννάκης" από την σειρά «Ευτυχισμένοι μαζί» - Έτσι είναι σήμερα 13 χρόνια μετά

Παραμένει κούκλος!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αγνώριστος ο μικρός

Στην σειρά «Ευτυχισμένοι Μαζί» το ευρύ κοινό γνώρισε τον μικρό «Γιαννάκη» ο οποίος έγινε αγαπητός από το κοινό για τις επικές ατάκες του προς τον τηλεοπτικό πατέρα του, Γιάννη Μπέζο. Ωστόσο από τότε που η σειρά του MEGA τελείωσε, ο νεαρός έχει αλλάξει ριζικά.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σάββας Σαλίπας είναι πλέον 22 ετών και τρομάξαμε να τον αναγνωρίσουμε καθώς έχει μεγαλώσει αρκετά. Πλέον ο ίδιος μπορεί να μην συνέχισε την υποκριτική, βέβαια παραμένει αρκετά ενεργός μέσα από τους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media

Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό ο ίδιος γιόρτασε τα γενέθλιά του έχοντας στο πλευρό του και την σύντροφό του, Δέσποινα με την οποία είναι αρκετά χρόνια μαζί. Δείτε επίσης πως είναι σήμερα ο "Μιχάλης", ο επίσης τηλεοπτικός αδερφός του στην σειρά.

Έτσι είναι σήμερα ο "Γιαννάκης" από το «Ευτυχισμένοι μου μαζί»

Σάββας Σαλίπας - Έτσι είναι σήμερα

Η σύντροφος του Σάββα Σαλίπα

Έτσι είναι σήμερα ο Σάββας Σαλίπας

Δείτε πως είναι σήμερα ο Σάββας Σαλίπας

Αγνώριστος ο Σάββας Σαλίπας

Θυμάστε τον Μάκη από το «Ευτυχισμένοι μου μαζί»; Δείτε πως είναι σήμερα

Ο Τάσος Γιαννόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» με αφορμή την παράσταση «Good People» όπου σκηνοθετεί. μεταξύ άλλων ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για το ελληνικό κίνημα #metoo, για τον Πέτρο Φιλλιπίδη (δείτε εδώ εξελίξεις) αλλά και για την αποχώρησή του από παλαιότερη παράσταση.

«Ήταν σίγουρα ανακουφιστικό να το βγάλουν οι άνθρωποι από μέσα τους και να πουν δημόσια τι τους έχει συμβεί. Πολύ στενάχωρο για την οικογένεια την θεατρική. Περάσαμε πολύ δύσκολα όλοι, ήταν κάτι που δεν το περιμέναμε. Μέρα με τη μέρα έρχονταν τα γεγονότα με ανθρώπους που έχουμε γνωρίσει και έχουμε συνεργαστεί».

«Κάποια περιστατικά τα γνωρίζουμε λίγο ή πολύ στον χώρο ότι έχουν γίνει αλλά η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους δεν μου είχε εκμυστηρευτεί κάτι. Ο Πέτρος Φιλιππίδης μαζί μου ήταν εντάξει και ήταν πολύ καλή η συνεργασία μας. Αυτό όμως δεν έχει καμία σημασία. Το θέμα είναι το τι συνέβη. Τα γεγονότα έχουν σημασία».

«Διάφορα περιστατικά τα γνώριζα. Όχι πολλά, κάποια. Ένα, δύο πράγματα. Πέσαμε από τα σύννεφα, ναι, όταν βγήκαν όλα αυτά».